Brīvdienu mājas “Mazais Līvkalns” aicina piedāvāt mītnes vietas tiem, kam nepieciešama karantīna

Brīvdienu mājas “Mazais Līvkalns” aicina viesu namu īpašniekus Siguldā piedāvāt mītnes vietas tiem, kam nepieciešama karantīna ārkārtas situācijas laikā. Būtiski, lai šajās viesu mājās vai apartamentos viesiem būtu iespēja ikdienā norobežoties no saskarsmes ar citiem viesiem.

“Šobrīd būtiski ir gan atbalstīt vietējos uzņēmējus, gan arī palīdzēt tiem, kam tuvākais laiks būs jāpavada karantīnā. Tāpēc mēs aicinām siguldiešus informēt, kurš Siguldā un citās tuvumā esošās pilsētās ir gatavs uzņemt viesus, nodrošinot ar no citiem viesiem izolētu mītni, kā arī ieteikt vai atsaukties ēdinātājus, kas piedāvā ēdienu piegādes,” norāda brīvdienu mājas pārstāve Laine Žeglova

“Mazais Līvkalns” pārstāve informē, ka paši šobrīd var piedāvāt tikai vienu atsevišķu brīvdienu māju, kurā “sevi paslēpt un no vīrusa paslēpties”: “Jāatzīst, ka mūsu iespējas ir ļoti ierobežotas, bet mēs zinām, ka Siguldā ir vēl viesu mājas, kurās ir iespējas ikdienā sevi norobežot no saskarsmes ar citiem viesiem. “Prieka pietura”, “Villa Vanilla” – ir tikai dažas no iespējām.”

“Mazais Līvkalns” aicina tos, kuri zina kādu vietu Siguldā, kur droši var uzturēties visi, kam sevi jāpasargā vai sevi jāizolē, rakstīt par to sociālajā tīklā Facebook “Mazais Līvkalns” vai izmantojot mirkļbirku #drošavietakarantīnai.

“Svarīgi, lai šajās vietās cilvēkiem būtu iespēja nodrošināt maksimālu pašapkalpošanos! Un, kas vēl svarīgāk, lai pakalpojuma sniedzējs būtu atbildīgs un nepiedāvātu “cenas debesīs”, mēģinot iedzīvoties uz ārkārtas situācijas rēķina!”, tā “Mazais Līvkalns” pārstāve Laine Žeglova.

Brīvdienu māja aicina atsaukties arī ēdinātājus, kuri šobrīd Siguldā un tās apkaimē ir gatavi ēdienu piegādāt uz mājām.

Papildu informācija:

Info@mazaislīvkalns.lv

Pievienot komentāru