Ar kokosriekstu eļļu tiekam vaļā no liekajiem taukiem vēdera apvidū

Kokosriekstu eļļa var palīdzēt Jums atbrīvoties no taukiem, īpaši runājam par  kaitīgo aptaukošanos vēdera apvidū.
Tā kā kokosriekstu eļļa nomāc apetīti un sekmē ķermeņa tauku utilizāciju, ir tikai loģiski secināt, ka tā var palīdzēt samazināt arī lieko svaru.

Tiek uzskatīts, ka kokosriekstu eļļa sevišķi efektīvi samazina ķermeņa taukus tieši vēdera apvidū, precīzāk, vēdera dobumā un iekšējo orgānu tuvumā. Šis cilvēkam ir visbīstamākais aptaukošanās veids, un tas ir cieši saistīts ar daudzām hroniskām slimībām, kuras ar laiku cilvēkam var kļūt letālas.

Nomērīt vidukļa apkārtmēru it ļoti vienkārši, un šis mērījums kalpo kā lielisks indikators par taukiem vēdera dobumā.

Kādā pētījumā, kurā piedalījās 40 sievietes ar abdominālo (vēdera apvidus) aptaukošanos, lietojot 30 ml ( apmēram 2 ēdamkarotes) kokosriekstu eļļas dienā, 12 nedēļu periodā tika iegūts visai ievērojams vidukļa apkārtmēra samazinājums.

Citā pētījumā, kurā piedalījās 20 vīrieši ar lieko svaru, tika novērota vidukļa apkārtmēra samazināšanās par 2,86 cm, 4 nedēļu garumā, lietojot vien 30 ml (apmēram tās pašas 2 ēdamkarotes) kokosriekstu eļļas dienā.

Lai gan šis skaitlis virspusēji šķiet ne visai iespaidīgs, jāņem vērā, ka šiem ļaudīm to izdevās panākt bez papildu fiziskām aktivitātēm un neierobežojot uzņemto kaloriju daudzumu dienā, proti, nemainot savus ikdienas ieradumus, neskaitot kokosriekstu eļļas lietošanu uzturā.

Un ko Jūs par to domājat? Ir vērts pamēģināt?

Iesakiet arī citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Nezinu kas to izdomājis,bet reāli iznāk tā:turpinām svinēt dīvānā,tupēt pie kompis,rīt kā parasts,un visām pa virsu kokoseļļa.Mazkustīgs dzīvesveids,ēšanas paradumus nemaināms,eļļa visu pateiks.😁Nu nebūs tā.

Pievienot komentāru