Ar etiķi pret nezālēm + vēl neskaitāmi etiķa pielietojumi dārzā

Etiķis ir atrodams katrā mājā. Tas nav dārgs produkts, tā kā varam eksperimentēt pēc pilnas programmas. Man ļoti patīk mans dārzs. Es pret to izturos, kā pret savu “bērnu” – loloju un cienu, jo tur viss ir dzīvs, un to esmu izaudzējusi pati savām rociņām.

Nevienam nav noslēpums, ka augi, tāpat kā cilvēki, var slimot. Bet slimnieki obligāti ir jāārstē. Mēs jums pastāstīsim, kā var izārstēt dārzu ar tādu produktu, kas nepiesārņo apkārtējo vidi, un nerada negatīvu ietekmi cilvēka veselībai. Šis produkts ir etiķis!

Cīņa pret nezālēm
Baltais etiķis ir dabīgs herbicīds. Ielejiet to pudelē ar izsmidzinātāju un apstrādājiet nezāles: tas palīdzēs ātri no tām atbrīvoties.

Cīņa pret sēnīšu infekcijām
Ja jūsu augi ir inficēti ar sēnīti, tad tos var apstrādāt ar etiķa šķīdumu, jo tas ir dabīgais fungicīds. Samaisiet divas tējkarotes etiķa ar kumelīšu uzlējumu. Izsmidziniet šķīdumu istabas temperatūrā uz augiem, kas ir inficēti ar sēnīti.

Augsnes skābuma risinājums 
Ja augsne ir nepietiekoši skāba ūdens cietības dēļ, tad šo problēmu var atrisināt ar etiķa palīdzību. Vienkārši aplejiet tās vietas, kas cieš no nepietiekoša skābuma, ar etiķa šķīdumu – 50 ml etiķa uz 1 litru ūdens.

Lai lasītu raksta turpinājumu un iepazītos ar virkni noderīgas informācijas, šķiriet nākamo lapu!

Pievienot komentāru