8 lietas, kas liek tev izskatīties vecākai: ceturtajā punktā sievietes kļūdās visbiežāk

Jaunība nav mūžīga – tas nav noslēpums nevienam un daudzas sievietes par to mēdz prātot – kā saglabāt jaunību ilgāk? Vismaz tā, lai apkārtējie novērtētu par dažiem gadiņiem mazāk? Izrādās, daudzas no mums ikdienā pieļauj šīs kļūdas, kas mūsu vecumu ne tikai neļauj novērtēt pareizi, bet pat piepluso dažus gadus klāt!

Lūk, 8 lietas, kas patiesībā liek tev izskatīties vecākai, nekā tu esi:

Sieviete/ ārējais izskats
Foto – Pexels.com

1. Intensīva melnā krāsa

Lai arī agrāk daudzi stilisti akcentēja, ka melna krāsa apģērbā padara tevi vecāku, šis jautājums tomēr nav viennozīmīgs – melna, eleganta kokteiļkleita jebkuru sievieti izkrāšņo. Taču vienā gan ir taisnība – melnas krāsas acu zīmulis un izteikti zili melna tuša tavas acis padara vecākas, kā arī – izceļ grumbiņas ap acīm. Intensīvi melnās krāsas tušas un acu zīmuļa vietā vajadzētu izvēlēties citus toņus – piemēram, tumši brūnu.

2. Dažādi materiāli

Ģērbjoties apģērbā, kas darināts no mežģīnēm, likras vai ādas imitācijas auduma, jābūt ļoti uzmanīgām savā izvēlē. Vienmēr jāatceras, jo uzkrītošāks pats audums, kas izceļ auguma apprises, jo vairāk jābūt pārliecinātai, ka tu tiešām tādu apģērbu vari izvēlēties. Tici, nav nekā estētiska pievilcīga tajā, ja tu iespīlēsies mežģīņu topiņā, kas tavas vēdera krokas nenoslēps, bet gluži otrādi – izcels.

3. Apģērbs, kas vairs nav modē

Arī šajā punktā sievietes mēdz grēkot. Nav nekā ļaunāka, kā uzvilkt modei neatbilstošu apģērbu. Nē, nav runa par klasiskām vērtībām, kas no modes neiziet nekad – piemēram, trencis, zīmuļveida svārki, kreklveidīgās blūzes, žaketes. Šeit domāts ir tāds apģērbs, kas agrāk bija “modes kliedziens”, taču nu jau sen tāds vairs nav – piemēram, džinsu bikses ar izteiktu zemu jostavietu…

4. Pārāk gari svārki!

Jā, protams, arī pārāk īsi svārki nav nekāds labais tonis, bet, kā rāda prakse, sievietes biežāk grēko ar pārāk garu svārku garumu! Ja tu uzvilki svārkus, kas beidzas tavu kāju ikru vidū, tu izskatīsies pēc tantes. Pamēģini šos pašus svārkus “saīsināt” garumā – ceļgals un tu redzēsi, kā mainās tavs vizuālais tēls.

5. Nepiemērotas rotaslietas

Iespējams, tev varētu likties, ka auskari kā mazi taurenīši vai puķītes tevi padarīs jauneklīgāku, bet diemžēl jāteic, ka efekts būs tieši pretējs – pārāk meitenīgi, jauneklīgi auskari (un ne tikai) akcentēs tavu patieso vecumu un pat “piešķirs” dažus gadus klāt.

6. Pārāk bieza grima kārta

Atļausimies teikt – nav nekā šausmīgāka par nedabīgu, biezu, vēl trakāk – neatbilstošā tonī, biezu grima kārtu uz tavas sejas. Šāda kļūda tevi padara ne tikai par dažiem gadiem vecāku, bet arī apliecina to, ka tev trūkst labas gaumes. Atceries – jo mazāk, jo labāk! Tas gan nenozīmē, ka nav jālieto tonālais krēms vai pūderis nemaz. Tie ir jālieto, bet ar mēru un savam ādas tonim un tipam atbilstoši kosmētiskie produkti.

7. Frizūra!!!!

Tu, iespējams, neticēsi, bet atbilstošs matu sakārtojums spēj darīt brīnumus! Uztici savas vizuālās pārvērtības profesionālam frizieriem – stilistam un, ja viņš ir pārliecināts, ka tava zirgaste ir jāatstāj pagātnē, nešaubies ne mirkli!

8. Nevīžība!!!

Un visrupjākā kļūda – nevīžība! Pat tad, ja tev ir tik tikko 30, bet tu staigā ataugušu manikīru vai nekrāsotām matu saknēm, efekts ir patiešām briesmīgs. Uzreiz vari sev pieplusot vismaz 5 gadus klāt… Atceries, pat, ja tev nav iespējas tikt pie manikīra – noņem ataugušo nagu laku, apvīlē nagiem īsu formu, galvenais, lai rokas izskatās koptas. Un, šķiet, ka par saplīsušu, izbalojušu, apģēru ar caurumiem nebūtu nemaz jārunā…

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Pievienot komentāru