20 lietas, kas iznīcina sievišķo enerģiju un traucē personīgajai laimei: ekstrasensu viedoklis

Ekstrasensi izdalījuši vairākus dzīves principus, kuri bloķē sievišķo enerģētiku. Enerģijas iznīcināšana bieži noved pie iekšējām un ārējām pārmaiņām, kas kļūst par nopietnu šķērsli ceļā uz laimi.

Sievišķā enerģija atšķiras no vīrišķās. Sievietes pēc savas dabas ir daudz jūtīgākas un uzņēmīgākas pret izmaiņām ārējā un iekšējā pasaulē. Lai jūsu dzīvē nepārstātu spīdēt spilgtas krāsas, ieklausieties slavenu ekstrasensu viedoklī un ieviesiet mērus, lai novērstu svarīgu jūsu iekšējā komponenta iznīcināšanu.

Foto – Freepik

20 lietas, kas negatīvi ietekmē sievišķo enerģiju un to iznīcina:

1. Pārmērīga aktivitāte, kas mudina sievietes kompensēt mīlestības trūkumu ar pašizpausmi. Haotiski centieni sabojā iekšējo harmoniju. Sievietei vajadzētu atrast savu ceļu, kurš ļautu atpūsties no mājas pienākumiem, kā arī atrast patiesus draugus, kuri atbalstīs gan ar vārdiem, gan darbiem.

2. Satraukums neļauj pozitīvās enerģijas plūsmai cirkulēt organismā. Arī jezga negatīvi ietekmē emocijas. Izmantojiet pārbaudītus elpošanas vingrinājumus, lai atjaunotu iekšējo harmoniju.

3. Pārmērīga komunikācija ārpus ģimenes loka noved pie enerģijas līdzsvara bojāšanās, kas savukārt bloķē mīlestības plūsmu sievietēm. Komunicējot ar cilvēkiem, kuri neizraisa patiesas simpātijas, sievietes tērē psiholoģisko enerģiju, bet tā reti papildinās. Sazinoties ar mīļotajiem cilvēkiem, sievietes pastāvīgi atjauno savu sievišķo enerģiju, kas rada līdzsvaru un komfortu.

4. Darbs, no kura sieviete negūst gandarījumu, darbojas kā pozitīvās enerģijas atgrūdējs un var izraisīt ne tikai emocionālu spriedzi, bet arī fizisku saslimšanu. Sievietes, kuras ar grūtībām sevi pārvar, lai dotos uz nemīlētu darbu, katru dienu zaudē daļu sievišķības un notiek iekšējā iznīcināšanās.

5. Sieviete uzkrāj enerģiju, kas nāk no zemes. Tāpēc garderobē vajadzētu dot priekšroku svārkiem un kleitām, nevis biksēm. Spilgts apģērbs un pašapziņa ļauj sievietei smelties spēku un iedvesmu no ārpuses, ar enerģijas plūsmu palīdzību uzlādējoties ar pozitīvu enerģiju.

6. Matu griezumam, veidojumam un frizūrai ir gana liela loma sievietes veidošanā. Ar eleganta un sievišķīga matu griezuma palīdzību ikviena sieviete ir spējīga stiprināt savu enerģiju, un nepakļauj savu enerģiju iznīcināšanai, kā tas notiek ar “puicisku” frizūru palīdzību.

7. Pareizi izvēlētas rotaslietas arī pastiprina sievišķo enerģiju, un to pastāvīga izmantošana ļauj dāmām sajust iekšēju spēku un pārliecību.

8. Pastāvīgs stress noved pie negatīvām sekām. Sievietēm ir svarīgi iemācīties rūpēties par savu ķermeni un uzdāvināt sev minūtes vai pat stundas, kas veltītas relaksējošai masāžai vai citiem iepriecinājumiem.

9. Savu emociju savaldīšana un nespēja izpaust savas jūtas, palīdz sievietēm turēt sevi rokās, bet šāds lietu stāvoklis bieži “salauž” iekšējo labsajūtu, bet sievietes kļūst agresīvas un nespēj izrādīt patiesas jūtas. Ļaujot sev laiku pa laikam “nolaist tvaiku”, tas palīdz saglabāt savu enerģiju.

10. Ikvienas sievietes dvēselei ir nepieciešamas nodarbes, kas palīdz atgūt iekšējās pasaules harmoniju un dod iespēju atslābināties pēc saspringtas dienas. Šādas aizraušanās atbrīvo no stresa un uztur sievietes labā noskaņojumā.

11. Iespējas trūkums sevi izpaust mākslinieciski, ir postoši sievietes enerģijai. Viņai ir svarīgi nodarboties ar savas dzīves izdaiļošanu, ienesot mājās mājīgumu un izrādot savas rūpes.

12. Tiekšanās visu kontrolēt un vēlme visu ņemt savās rokās postoši ietekmē sievieti. Sievišķā daba veidojas, iedvesmojot vīrieti rīkoties. Dažām lietām, protams, jāturas uz trauslās sievietes pleciem, tomēr sievietei nevajadzētu uzņemties vīrieša pienākumus.

13. Sieviete iznīcina savu enerģiju, ja nepiedalās mājas dzīvē. Komforta radīšana un ikdienišķi pienākumi ļauj viņai atklāt potenciālu un paust patiesas rūpes par mīļu un dārgu cilvēku sirdīm. Nešaubīgi, arī viņai ir nepieciešams atbalsts un rūpes, tomēr liedzot sev visus sieviešu pienākumus, sievietes sabojā iekšējo harmoniju.

14. Sievietēm ir svarīgi izvairīties no konflikta situācijām, lai iekšēji nekļūtu rupjas. Lamāšanās un neapmierinātība liek sievietēm novecot ātrāk un viņas bloķē pozitīvo enerģiju.

15. Vīriešu pienākumus, piemēram, mēbeļu pārkārtošanu, krāna salabošanu utt., sieviete var darīt, taču viņai nevajadzētu to darīt regulāri. Šādas aktivitātes palielina vīriešu enerģiju un pārklājas ar sievišķo.

16. Sievietēm vajadzētu izvairīties no cīņām un konkurences. Sievietēm nepieciešamas iemācīties pierādīt savu taisnību ar rīcību, nevis nolaisties līdz to cilvēku līmenim, kas grauj viņu autoritāti.

17. Pastāvīga neatkarība iznīcina sievišķo principu, tāpēc sievietei ir nepieciešams stiprais vīrieša plecs, lai paliktu viņa pati – maiga un trausla būtne, kurai nepieciešama uzmanība un rūpes.

18. Lepnums ir viens no visbīstamākajiem faktoriem, kas iznīcina sievišķību. Nedzenieties nevienam pakaļ, radiet savu unikālo dzīvi un piepildiet to ar mīlestību un harmoniju.

19. Nemotivējiet sevi uz rezultātu ar vārdiem “ja šis nesanāks, viss būs slikti”. Izbaudiet to, kas jums ir un pakāpeniski iekarojiet jaunas virsotnes. Gudra sieviete zina savu vērību un neatdos pēdējos spēkus, lai sasniegtu apšaubāmus rezultātus vai piecu minūšu slavu.

20. Izvairieties dzīvot no piedāvātiem stereotipiem. Tādā veidā jūs nodzīvosiet svešu dzīvi un nekad nebūsiet apmierinātas nedz ar sevi, ne savu izvēli. Sevis paša labā atbrīvojaties no manipulatoriem.
Sievišķā enerģija prasa regulāru uzlādi, tāpēc neizvairieties no fiziskiem vingrinājumiem, kas var jums sniegt enerģijas uzlādi. Pavadiet meditācijas seansus, lai atslābinātos un pareizi izvēlētos tālāko ceļu.

Pievienot komentāru