5.decembra dienai ir īpaša enerģētika: šajā dienā nedari šo, lai neaizbaidītu veiksmi

5.decembrī ir īpaša enerģija, kuru ir jāpielieto pareizi. Ko nevajadzētu darīt, lai bagātība un veiksme nepazustu, un kāpēc šajā dienā nevajadzētu doties tālā ceļā, to noskaidro lasot tālāk.

 

Tika uzskatīts, ka tumšie spēki darbojas tumsā, tāpēc šajā dienā zemnieki pirms gulēt iešanas iesvētīja ar svētu ūdeni, un pēc tam viņi kristīja visas mājas plaisas.

Ko nedrīkst darīt 3. decembrī:

Šajā dienā jūs nevarat doties tālā ceļojumā. Brauciena laikā var gadīties dažādas nepatikšanas – zādzības, viltus, iepazīšanās ar krāpniekiem, ārkārtas situācijas un daudz kas cits.

Sniega vētras laikā 5. decembrī jūs nevarat runāt par saviem nākotnes plāniem – tie nekad nepiepildīsies.

Jūs nevarat iegādāties zelta rotaslietas – ceļā būs daudz šķēršļu, turklāt visnegaidītākajā brīdī, kad šķitīs, ka nekas neliecina par problēmām.

 

5. decembrī nevar iet gulēt vēlu, pretējā gadījumā atnāks ļaunais gars, kas nāk sapnī biedējošos attēlos un sāk mocīt guļošo.

Lai bagātība un veiksme nepazustu, labāk neiet vannā un neiet uz pirti.

Jūs nevarat lamāties un sākt skaļas ballītes, kārtot lietas, pretējā gadījumā jūs varat sniegt par sevi papildu informāciju, kas pēc tam tiks izmantota pret jums.

 

Lasi vēl: Kādas pārmaiņas gaidāmas pēc 22.12.22.; Skaidro gaišreģe Vanga

 

Ko jūs varat darīt 3. decembrī:

Senči šajā dienā lasīja sazvērestības pret ļaunajiem gariem, lai ļaunie gari netraucētu cilvēku dzīvei un neizlīstu no savām bedrēm.

5. decembrī labāk ieklausīties tuvinieku padomos. Pat ja tie tev šķiet traki – centies tos atcerēties, un tie tev noderēs turpmāk.

Senatnē tika uzskatīts, ka šī diena ir piemērota, lai lūgtu augstākus spēkus ceļojumam uz savu sapņu vietu.

 

Šajā dienā jums vajadzētu sākt mazgāt baltas lietas un padarīt tās gaišākas līdz sniegbaltai krāsai, lai tās izskatītos svaigas un dzīvespriecīgas.

Noteikti dodieties uz baznīcu un lūdziet Svēto Tēvu, lai svētais pasargā ģimeni no slimībām un nelaimēm.

Darbā varat uzņemties sarežģītus uzdevumus, tie tiks paveikti ātri un efektīvi.

Jūs varat sākt atjaunot vai atbrīvoties no vecām mēbelēm. Tiek uzskatīts, ka šādā veidā jūs varat attīrīt māju no negatīvisma.

Pievienot komentāru