“Zvaigzne ir dzimusi”: filma, kas skāra visdziļākās skatītāju jūtas. Bez asarām iztika retais

Filma, pēc kuras noskatīšanais tu vairs nebūsi tāds, kāds biji. Filma, kas skar visdziļākās dvēseles notis. Filma, kas kaut vienā no visiem iespējamiem filmas kardiem ataino dzīves posmu, ar kuru ir saskāries teju katrs no mums. Filma, kas liek cerēt, ka mīlestība ir īsta, nemirstoša. Filma, kas izrāda cilvēka atkarības un sāpes. Filma, kas parāda, kā sadzīvot ar sevi, kamēr dzīve tevi nospiež. Filma, kas pierāda, ka reizēm īstas mīlestības dēļ esam gatavi zaudēt pašu dārgāko…

Pieredzējušais mūziķis Džeksons Meins satiek jauno dziedātāju Eliju un iemīlas viņā. Elija vairs necer, ka spēs gūt panākumus kā mūziķe, taču Džeksons pierunā viņu kāpt uz lielās skatuves. Lai gan Elijas karjera strauji uzplaukst, abu personīgās attiecības mazliet saputrojas, jo Džeksons grimst arvien dziļāk atkarību purvā.

Muzikālā filma “Zvaigzne ir dzimusi” ir klasisks, vairākkārt ekranizēts Holivudas mīlasstāsts, kura jaunajā versijā galvenās lomas atveido četrkārtējais “Oskara” balvas nominats Bredlijs Kūpers, un godalgotā superzvaigzne Lady Gaga, kam šī ir pirmā lielā loma mākslas filmā. Šī filma turklāt ir arī aktiera Bredlija Kūpera debija režijā. Filmā dzirdamās dziesmas ir oriģināldarbi un ierakstītas dzīvajā izpildījumā, nekur netiek izmantota fonogramma.

Filmai ir vecuma ierobežojums: 16+

Filma kinoteātros pieejama angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Ja vēl neesi aizgājis, no sirds iesakām to izdarīt. Jūs ievilks emociju jūrā ne tikai ekranizējums, bet arī muzikālais pavadījums, kas tiešā vārda nozīmē ir elpu aizraujošs! Turklāt daudzu dziesmu laikā bez zosādas neiztikt.

Ielūkojieties treilerī:

Pievienot komentāru