Žanna Dubska dalās mīlestības receptēs

Sirsnīgā akcijā t/c Spice Žanna Dubska kopā ar Roberto Meloni dalījās noslēpumos un receptēs, kā uzburt mīlestību, romantiku un katru dienu izbaudīt kā svētkus.

“Ja mīlam un esam harmonijā ar sevi, tad mīlestību iespējams sajust it visur. Tā ir aromātos, pieskārienos, skaņās, garšās un nav jāgaida īpašs notikums vai svētki, lai šīm sajūtām ļautos. Īstais mirklis ir te un tagad, ” atzīst modes un stila lietpratēja Žanna Dubska.

Sadarbībā ar t/c Spice pavisam drīz nāks klajā jauns projekts- vlogs “Žannas Dubskas mīlestības virtuve”. Tajā Žanna dalīsies ar receptēm romantikas, kaisles un mīlestības sajūtas uzburšanai. Katrā sērijā piedalīsies arī kāds sabiedrībā pazīstams vīrietis, paužot viedokli par tēmām, kas aktuālas ikvienam, kurš mīl.

Par godu gaidāmajam projektam Žanna Dubska kopā ar šarmanto Roberto Meloni iejutās mīlestības vēstnešu lomās, sveicot t/c Spice apmeklētājus mīlētāju dienā. Sarunās atraktīvais duets noskaidroja, ka romantiskas vakariņas un apmainīšanās ar dāvanām ir populārākās aktivitātes, lai iepriecinātu mīļoto. Neiztrūka arī pavisam oriģinālas atbildes, piemēram, izjāde ar zirgiem svētku rītā, bildinājums vai pat pārcelšanās uz Latviju. Skaistās atzīšanās skanēja ķīniešu, portugāļu, itāļu un čehu valodās, pierādot, ka mīlestībai nav robežu.

Pievienot komentāru