Wow! 22 gadus vecais Maikla Džeksona fans nolēma gulties uz operāciju galda, lai izskatītos kā viņa elks

Leo kļuva teju vai apmāts ar Džeksonu. Kopš 15 gadu vecuma jaunais argentīnietis jau bija paguvis neskaitāmas reizes gulties uz ķirurģiskā galda, lai sasniegtu pēc iespējas tuvāku līdzību savam elkam.

Izskatās, ka Leo centieni ir atmaksājušies, jo cilvēki uz ielām viņu sauc par Maiklu Džeksonu. Tāpat Leo ir redzams arī dokumentālajā filmā par Maiklu Džeksonu: “Pametot Nekurzemi” (eng. ‘Leaving Neverland’).

Fani aizvien vairāk vēlējās uzzināt par Leo dzīvi, noskaidrot, kādēļ jaunietis tik izmisīgi vēlējās līdzināties Maiklam Džeksonam.

Taču pēc neskaitāmām operācijām, kuras izmaksāja vairāk nekā 30000 ASV dolāru, Leo tik un tā nav līdz galam apmierināts ar savu ārējo izskatu. Viņš atzina, ka vēl daudz darāmā, lai viņš sasniegtu savu vēlamo rezultātu. Leo plāno ieviest korekcijas uzacīs, degunā un vaigos.

Leo stāsta: “Katra operācija ved mani soli tuvāk mērķim.”

Lai gan šādas pārvērtības visvairāk satrauc Leo māti, Adrianu, kura nopietni satraukusies par sava dēla veselību un raizējas, ka viņš varētu arī nepamosties pēc kādas no operācijām.

Taču Leo uzskats šajā visā ir diez gan skeptisks, apgalvojot, ka vecāki paši ir vainīgi, ka piedzemdēja viņu tik neglītu. Tagad viņš ir spiests mainīt sevi ar ķirurģijas iekaušanos.

Avots

Pievienot komentāru