Wizz Air automatizē augšupielādi par atceltajiem lidojumiem

Wizz Air šodien paziņoja, ka ievērojami lielāka atcelto lidojumu apjoma dēļ, ko nosaka ceļošanas ierobežojumi, kas tiek īstenoti, lai apkarotu Covid-19 pandēmijas izplatīšanos, uzņēmums ir automatizējis atmaksas procesu individuālajiem klientiem, viņu WIZZ kontos automātiski augšupielādējot 120% no sākotnējās cenas WIZZ kredītos.

Līdztekus automatizētā atmaksas procesa ieviešanai lidsabiedrība uz laiku (vēlākais līdz 2020.gada 14.aprīlim) izslēgs pieprasījumu tiešsaistes reģistrācijas funkciju, lai varētu apstrādāt pēdējā laikā saņemtās atcelšanas, kuru skaits ir audzis vairāk nekā simtkārtīgi. Wizz Air apliecina cienījamajiem klientiem, ka pat tad, ja tas aizņems vairāk laika nekā parasti, visi pieprasījumi tiks apstrādāti un klienti varēs saņemt atmaksu par atcelto(-ajiem) lidojumu(-iem).

Lai gan pirmāk tiek izstrādāts automatizētais naudas atmaksas process tūrisma aģentūrām, Wizz Air lūdz tūrisma aģentūras sazināties ar lidsabiedrības zvanu centru.

Pasažieriem, kas veikuši rezervējumus, izmantojot tūrisma aģentūras, tostarp tiešsaistes tūrisma aģentūras, ir jāsazinās ar uzņēmumu, no kura viņi ir iegādājušies biļetes.

Šajos ārkārtīgi neparastajos apstākļos mēs lūdzam atbalstīt mūs un pēc iespējas vairāk izmantot mūsu pašapkalpošanās platformas, kas norādītas e-vēstulēs, lai samazinātu plūsmu uz mūsu jau tā ļoti noslogotajiem zvanu centriem.

Lai gan tas nav Wizz Air kompetencē, lidsabiedrība atvainojas par neērtībām, ko var būt sagādājuši ceļošanas aizliegumi un saistītās atcelšanas, un apliecina, ka pieprasījumu apstrāde un atmaksa ir galvenā prioritāte.

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemizmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 120 lidmašīnu Airbus A320, Airbus A321 un Airbus A321neo parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 700 maršrutos, savienojot 155 galamērķus 45 valstīs. Wizz Air vairāk nekā 5000 aviācijas speciālistu kolektīvs nodrošina izcilu apkalpošanu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par vairāk nekā 40 miljonu pasažieru izvēli 2019.gadā. WIZZ ekspluatē 121 Airbus lidmašīnu avioparku. Tās lidmašīnās A320 ir 180 sēdvietas, A321 – 230 sēdvietas un A321neo – 239 sēdvietas. Šveices lidsabiedrību informācijas dienesta CH-AVIATION jaunākie dati liecina, ka Wizz Air ir viens no visjaunākajiem lidsabiedrību avioparkiem pasaulē. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Nesen uzņēmums ir nosaukts par vienu no desmit pasaules visdrošākajām lidsabiedrībām pasaules vienīgās lidsabiedrību drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com vērtējumā, un ATW to ir atzinis par 2020.gada lidsabiedrību, kas ir visaugstākais pagodinājums, ko var saņemt lidsabiedrība vai persona, un izsaka atzinību personām un organizācijām, kuras izcēlušās ar lieliskiem rezultātiem, inovācijām un teicamiem pakalpojumiem.

Pievienot komentāru