Vislabākie autovadītāji – zodiaka zīmju reitings

1. Mežāzis

Brauc stabili, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus un velti neizceļoties. Nemēdz būt tas, kurš iebrauc ne tajā joslā, radot nelaimes gadījumus vai apsteidzot bez vajadzības. Ja nu vienīgi priekšā esošā mašīna virzās nāvīgi lēnā ātrumā, tad gan – apsteidz.

2. Vērsis

Būdams praktisks, viņš brauc ļoti labi, pamanot visas zīmes, taču par to ievērošanu gan varētu pastrīdēties. Viņš zina, kad var braukt ātrāk un pat pārkāpt atļauto braukšanas ātrumu, bet kur – ievērot visus noteikumus.

3. Dvīņi

Viņam ir laba reakcija, tāpēc ātri vien pamana dažādus šķēršļus. Prasmīgi spēj ielīst tur, kur it kā nevajadzētu, tikai lai ātrāk sasniegtu gala mērķi.

4. Vēzis

Ir labs autobraucējs nevis tāpēc, ka spēj visur ielīst kā Dvīņi, bet gan tāpēc, ka pilsētā ievēro ceļu satiksmes noteikumus. Nebaidās braukt arī pa lielākām pilsētām, kur satiksme ir ievērojami lielāka.

5. Ūdensvīrs

Uz ceļiem cenšas ievērot noteikumus un tos nepārkāpt. Ja runa ir par sacensībām uz ceļa, Ūdensvīri labāk atteiksies.

6. Skorpions

Uz ceļa ir prātīgi un noteikumus ievēro. Viņam pietiek viena acu uzmetiena, lai novērtētu ceļa situāciju kopumā un momentā prognozētu tās tālāko attīstību. Skorpioni ir uzticami auto vadītāji.

7. Auns

Baudot ātruma sajūtu, Auns cenšas apsteigt visus, un dažreiz šķiet, ka arī pats sevi. Auni jūtas labi, ja visu dara ātrāk nekā pārējie.

8. Svari

Viņi uz ceļa cenšas rast līdzsvara, stabilitātes un drošības gaisotni. Svari paši nevēlas atzīt, ka viņos ir divi pilnīgi dažādi cilvēki- viens enerģisks un mērķtiecīgs, otrs- neizlēmīgs un ar visu neapmierināts. Kad Svari nav līdzsvarā, pastāv lielāka iespēja kļūdīties uz ceļa.

9. Zivis

Viņas jau laicīgi spēj sajust bīstamas situācijas un cenšas izvairīties no tām. Zivis izvairās no asiem manevriem un sacensībām uz ceļiem, viņas labāk ļauj apdzīt viņu.

10. Jaunava

Mēdz būt pārāk nervozi, atrodoties pie stūres. Sievietes mēdz būt īstas paranoiķes, kas saskata briesmas uz katra stūra!

11. Lauva

Kaut arī viņu nevarētu nosaukt gluži par sliktu braucēju, bet par bīstamu – pavisam noteikti! Viņiem vajag padižoties it visur, un ceļš nav nekāds izņēmums!

12. Strēlnieks

Nav nekāds noslēpums, ka Strēlnieki mīl piedzīvojumus, un reizēm pat pārāk ļoti. Nereti tas var novest arī pie pārgalvīgas manevrēšanas.

Ieteikums ņemt vērā, ka katram šim gadījumam ir arī izņēmumi ar ārkārtīgi labiem, kā arī pat ļoti sliktiem autovadītājiem. Reitings sastādīts, balstoties uz vairākumu.

Zvaigžņu Tulks

Pievienot komentāru