Viena no visjautrākajām Ziemassvētku spēlēm

Kas gan būtu Ziemassvētki bez jaukas kopā sanākšanas, iedzeršanas un jautrām spēlēm? Mūsu redakcijai padomā viena ārkārtīgi interesanta un laba spēle pieaugušajiem. Ņemiet vērā – ka tik nepiedzeraties!

Tā vietā, lai vienkārši sēstos un skatītos kādu Ziemassvētku filmu ar draugiem vai ģimeni, iesakām pamēģināt paralēli arī piedzerties (labā nozīmē). Šī vienkāršā spēle padara filmu skatīšanos mazliet jautrāku.

Viss, kas jums jādara, jāuzliek uz viena no televizora augšējiem stūriem rūķu cepure. Katru reizi, kad televizorā attēlotais cilvēks it kā “uzvelk” šo cepuri un kļūst par Salaveci – visiem ģimenes locekļiem vai draugiem ir jādzer.

Iesakām izvēlēties Ziemassvētku filmas, kurās ir vairāk cilvēku tēlu. Derēs “Viens pats mājās”, “Pārdzīvot Ziemassvētkus”, “Ziemassvētku vecītis”, utt.

Tātad, kad šajos Ziemassvētkos jums jau būs apnicis, ka visa ģimene vai draugi vienkārši sēž un skatās filmu, jo viņiem apnicis jau runāt vienam ar otru – uzmetiet rūķa cepuri uz televizora un lai lielā jautrība sākas!

Ja jums patika šī spēle, noteikti dalieties arī ar citiem!

Avots: simplethingcalledlife.com

Pievienot komentāru