Vai zinājāt, ka humpalas var piesaistīt naudas problēmas un nabadzību?

Daudziem Latvijas iedzīvotājiem došanās uz “humpalām” ir pavisam normāla parādība. Parasti cilvēki jau laikus zina, kad būs pievedumi, kad būs atlaižu stundas, un kad prece veikalā būs vislētākā. Taču cik labas ir humpalās iepirktās drēbes?

Iemesls, kādēļ humpalu drēbes nav pašas labākās, ir tāds, ka mēs īsti nezinām, kam tieši šīs drēbes piederējušas pirms mums: iespējams, tās piederēja mirušam cilvēkam, tās tika nodotas labdarībā, veikali vairumā iesūtīja pārpalikumus.

Lieta tāda, ka pilnībā attīrīt iepriekšējā cilvēka enerģētiku no šīm drēbēm nav iespējams. To var izdarīt tikai daļēji, proti, uzreiz pēc iegādes izmazgājot šīs drēbes, taču vēlams tās nemazgāt kopā ar savām drēbēm. Labs veids, kā attīrīt drēbes no sveša cilvēka enerģētikas, ir rupjās sāls pievienošana pirmajā mazgāšanas reizē. Reizēm pats cilvēks var just, ka lietotu drēbju nēsāšana nesagādā baudu, patiku un vēlmi to nēsāt bieži. Šādā gadījumā iepriekšējā īpašnieka enerģētika ļoti ietekmē jūsējo.

Ezotēriķi uzskata, ka lietotu lēto drēbju pirkšana piesaistot nabadzību. Vislabāk tomēr esot jaunu drēbju iegāde, jo lielu atlaižu laikā jaunas drēbes reizēm maksā pat lētāk par humpalu piedāvātajām.

Saprotams, ka cilvēks ne vienmēr var atļauties iegādāties tikai jaunu, reizēm pat humpalu piedāvātais ir daudz labāks par veikalu piedāvāto, taču fakts ir viens – mēs nekad nezinām, kāds ir bijis iepriekšējais īpašnieks.

Vērts ieklausīties sacītajā!

Pievienot komentāru