Uzmanību! Jauns krāpšanas veids auto stāvvietās

Pirms pāris dienām pēc darba biju devies uz iepirkšanās veikalu, lai nopirktu produktus. Nāku ārā no veikala un dodos uz savu auto. 

Man klāt pieskrien vidēji 12 – 14 gadus veca meitene, sabijusies, ar zilumiem uz rokām un raud, prasot, lai aizved viņu uz mājām. Kādā citā situācijā es viņu būtu aizvedis mājās, taču mani mulsināja blakus esošais auto ar tonētajiem logiem, uz kuru meitene laiku pa laikam lūkojās.

Es teicu, ka man pašlaik nav laika, tādēļ piedāvāju viņai izsaukt taksi. Viņa strauji pagriezās un aizskrēja pie nākamā auto. Un te es sapratu, ko viņi dara. Līdzko meitene iesēstos mašīnā, šis tonētais auto apstādinātu pēcāk to kaut kur uz ceļa un sāktu šantažēšanu par pedofīliju.

Stāsts ar to nebeidzās. Viņa iesēdās mašīnā pie kāda 30 gadus veca vīrieša, kas nolēma meitenei palīdzēt. Es nobloķēju tonētajai mašīnai ceļu. Jums vajadzēja redzēt, kādās dusmās izskrēja vadītājs – viņš man draudēja un ar tādiem vārdiem lamājās, ka šķita, esmu viņam kādu tuvu radinieku nogalinājis. Es kādas divas minūtes tēloju muļķi, bet pēc tam pabraucu malā. Viņi kā ķerti nesās aizbraukušā vīrieša virzienā.

Saudzējiet sevi un citus!

Avots: lamp.im

Pievienot komentāru