TESTS. Izvēlies zvaigzni un uzzini, kāds ir tavs sievišķais spēks

Katra sieviete ir unikāla, tomēr mēs esam tik dažādas – romantiskas, mērķtiecīgas, dažbrīd pat pārāk uzņēmīgas un vīrišķīgas, jo ejam pa dzīvi augsti paceltu galvu un esam pārliecinātas, ka patiesībā visu varam pašas. Taču nenoliedzami, katrai sievietei piemīt arī viņas unikālais, sievišķīgais spēks un spējas. Vai tu zini savējās?

tests/ zvaigznes
Foto: Pexels, Freepik

Šis tests ir vienkāršs, pēc būtības arī viegli izpildāms – viss, kas tev jādara, uzmanīgi jāaplūko visi seši attēli, kuros ir redzamas zvaigznes un jāizvēlas viena – tā, kura, tavuprāt, visvairāk līdzinās tev pašai!

Un tā – esi gatava noskaidrot, kāds ir tavs sievišķais spēks?

Ja tu izvēlējies pirmo zvaigzni

Tu esi mīklaina un mazliet maģiska sieviete. Dažkārt sākumā tev ir grūti uzticēties cilvēkiem, bet tad, kad tu viņus iepazīsti, tu kļūsti par visuzticamāko draugu. Savu dzīves vīrieti tu parasti satiec agrā jaunībā un ja vien viņš tev nenodara pāri, tu esi ar viņu kopā visu savu dzīvi. Tavs īpašais sievišķīgais spēks ir spēja piedot un rast kopīgu valodu ar citiem cilvēkiem.

Ja tu izvēlējies otro zvaigzni

Tu esi kā daļa no dabas. Tavs vislabākais atvaļinājums ir došanās pārgājienā vai gluži pretēji – laiska zvilnēšana pludmalē, siltajās, saules pielietajās smiltīs. Jebkurā gadījumā tu savu dzīvi bez dabas iedomāties nespēj. Bieži vien tu aizraujies ar ekoloģisku dzīvesveidu gan ēdienā, gan skaistumkopšanā. Tavs īpašais sievišķīgais spēks ir spēja pielāgoties dažādām situācijām un tajās “izdzīvot” – gluži kā laika apstākļos.

Ja tu izvēlējies trešo zvaigzni

Par šādām sievietēm saka – viņa ir harizmātiska. Tu vienlaikus vilini, tomēr neatklāj sevi un savus nodomus. Tu pielaid sev klāt tieši tik daudz, cik tu to atļauj pati. Stabili stāvi uz zemes un gandrīz nekas šajā dzīvē nevar likt mainīt tev viedokli vai tavu nosprausto mērķi. Tavs īpašais spēks – spēja neliekties ceļos pie pirmajām grūtībām un prasme piecelties kājās pēc vētrām.

Ja tu izvēlējies ceturto zvaigzni

Tev nepatīk aizņemt savu galvu ar tām lietām, par kurām tu vari domāt citu dienu. Gluži kā Skārleta no “Vējiem līdzi” – par to es domāšu rīt. Tāda tu nu esi – ar saviem plusiem un mīnusiem. Tev patīk skaļas ballītes un tu izcili jūties lielās kompānijās. Tavs brīnišķīgais spēks – būt sievietei – tādai, kas ir gan vāja, gan jautra, gan stipra, gan arī prot atzīt savas kļūdas.

Ja tu izvēlējies piekto zvaigzni

Tu esi eleganta un ar brīnišķīgu gaumes izjūtu. Nevarētu teikt, ka tavā dzīvē galveno vērtību ieņem materiālās lietas, taču tevi diez vai uz ielas varēs redzēt nošņurkušās kurpēs un neķemmētiem matiem. Tev ir ļoti svarīgi tas, kādu iespaidu tu par sevi radi citiem. Labi jūties tikai tuvāko draugu kompānijā. Tomēr esi lieliska kolēģe. Bet pavisam brīnišķīga tu esi sieva un mamma. Un tavs vislielākais spēks ir tieši šajā – būt labai mammai un sievai.

Ja tu izvēlējies sesto zvaigzni

Ārēji tu, iespējams, esi rezervēta un dažkārt kāds var nodomāt, ka tu esi grūti pieejama. Kāds varbūt arī padomās, ka tu esi mazliet vīzdegunīga. Tiesa kas tiesa, reizēm tu tā mēdz uzvesties, kaut dziļi sirdī esi sirsnīga. Tavs brīnišķīgais, sievišķīgais spēks ir tava sievišķība – tev ir īpašas attiecības ar tev tuvajiem cilvēkiem. Un viņi vienmēr tev dzīvē ir ļoti svarīgi.

Pievienot komentāru