Spoguļa datums 12.12. nesīs daudz naudas, tikai pareizi izmantojiet tā spēku

2022. gada 12. decembris ir ļoti īpaša diena. Spoguļa datums 12.12.2022 apvieno piecus divniekus vienlaikus, un tas ievērojami palielina mūsu izredzes izteikt vēlēšanos, kas noteikti piepildīsies.

 

Numeroloģijā divi tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem skaitļiem, jo ​​​​tie ir harmoniski. Divi nes pozitīvu enerģiju un iezīmē pārmaiņas uz labo pusi. Un tas var attiekties uz dažādām dzīves jomām. Piemēram, šis skaitlis darbojas kā priekšvēstnesis darba lietu uzlabošanai.

Turklāt maģiskais skaitlis sniedz mieru un harmoniju pat vissarežģītākajās situācijās. Pateicoties viņam, jūs varēsiet atrast līdzsvaru jebkurā biznesā, ko uzņematies.

Numerologi brīdina, ka divnieks nes ne tikai pozitīvu enerģiju. Tajā slēpjas arī zināma dualitāte, kas ļoti viegli var izpausties cilvēka būtībā. Tāpēc ir tik svarīgi šajā dienā būt godīgam, nemelot, nebūt viltīgam un nepļāpāt.

 

Kas jādara spoguļa datumā

2022. gada 12. decembris ir ideāla diena, lai sāktu dzīvi no tīra lapas. Varbūt jūs jau sen esat gribējis pamest darbu vai atvērt savu uzņēmumu. Apsēdieties un pierakstiet turpmāko rīcības plānu neatkarīgi no tā. Vizualizējiet savas vēlmes, lai tās piepildītos.

Ja vēlies saņemt Visuma svētību, šajā dienā iesakām ilgi negulēt gultā. Celies agri un sāc rītu ar patīkamiem rituāliem. Veiciet vingrinājumus, ieejiet dušā un pagatavojiet gardas brokastis.

Atcerieties parūpēties par sevi. Palutiniet sevi ar kaut ko tādu, ko vienmēr atlikāt uz vēlāku laiku laika trūkuma dēļ. Šai dienai jābūt pēc iespējas patīkamākai un mierīgākai. Tāpēc nemēģiniet strīdēties ar mīļajiem: jāizvairās no visiem konfliktiem.

Kā izteikt vēlēšanos šajā īpašajā dienā

Uzticīgie numerologi zina, ka jebkurš spoguļa datums ir labs, lai izteiktu vēlēšanos. Bet jums tas jādara pareizi. Pirmkārt, ir svarīgi rūpīgi padomāt, pirms kaut ko vēlies. Uzziniet, vai tiešām to vēlaties.

Otrkārt, nekādā gadījumā nedrīkst vēlēt kādam ļaunu. Tas simtkārtīgi atgriezīsies atriebīgiem cilvēkiem un nodarīs vēl lielāku kaitējumu. Vēlies arī kaut ko konkrētu, nevis kaut ko abstraktu. Ja jūs nosūtiet ziņu kosmosā ar lūgumu kļūt par laimīgu cilvēku, brīnums, visticamāk, nenotiks. Mums ir vajadzīga specifika.

 

Lasi vēl: Trīs pazīmes, kas liecina, ka esi psiholoģiski spēcīga sieviete, bet pat to nezini

 

Rituāls

Lai vēlme piepildītos, vislabāk to izdarīt tieši 12:12 vai 24:12. Vēlmi ir svarīgi pateikt skaļi. Bet to var arī pierakstīt. Tiesa, šim nolūkam ir jāveic vesels rituāls.

Uzrakstiet savu loloto vēlmi 12 reizes uz papīra lapas, katru reizi sākot ar jaunu rindiņu. Centieties nerakstīt vārdus “vēlos” un “vēlētos”. Piemēram, varat izmantot izteicienu “man vajag” vai “es sapņoju”. Pēc tam lapu sagriež 12 gabalos. Pirms gulēt iešanas paslēpiet katru no tiem dzīvoklī dažādās vietās. Nākamajā rītā visi papīri ir jāsavāc un jāsadedzina, kad pienāks nākamais spoguļa datums.

Pievienot komentāru