“Spilvas” tomātu mērču izlase par godu Latvijas simtgadei

Par godu valsts 100 gadu jubilejas svinībām “Orkla Foods Latvija” ražotnē Babītes novada Spilvē ir uzsākta īpašas “Spilvas” tomātu mērču izlases ražošana. Katra no četrām jaunajām mērcēm simbolizē un iemieso attiecīgā Latvijas kultūrvēsturiskā novada būtību, raksturu un garšu.

“Esam pagodināti piedalīties Latvijas simtgades svinību galdā ceļamo labumu pagatavošanā. Par godu svētkiem mūsu tehnologi ir izstrādājuši četras jaunas tomātu mērces, kuru garšā esam centušies ietvert katra kultūrvēsturiskā novada būtību. Zinām, ka Latgale ir unikāla ar savu atvērtību un dāsnumu, tās lauku bagātību. Kurzeme – ar radošumu un aso prātu. Zemgale – ar tās auglīgajiem laukiem. Vidzeme – ar tās augstienēm un cilvēku izpalīdzību. Cik atbilstoši tas mums ir izdevies, var novērtēt katrs Latvijas simtgades svinētājs,” informē “Orkla Foods Latvija” mārketinga direktors Raitis Avots.

Balstoties uz novadu un to iedzīvotāju īpašībām, savas personības garšā un izskatā ir ieguvušas šo novadu “dāmas” – Latvijas simtgadei veltītajā izlasē iekļautās mērces:

• “PIKANTĀ VIDZEMNIECE – tomātu mērce ar pipariem”;

Attēlu rezultāti vaicājumam “PIKANTĀ VIDZEMNIECE”

• “LEPNĀ KURZEMNIECE – tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem”;

Attēlu rezultāti vaicājumam “LEPNĀ KURZEMNIECE”

• “GARDĀ ZEMGALIETE – tomātu mērce ar zaļumiem”;

Attēlu rezultāti vaicājumam “GARDĀ ZEMGALIETE”

• “BOGOTUO LATGALĪTE – tomātu mērce ar dārzeņiem”.

Attēlu rezultāti vaicājumam “BOGOTUO LATGALĪTE”

“Orkla Foods Latvija” ir viens no modernākajiem un lielākajiem ēdienu un ēdiena piedevu ražotājiem Latvijā un Baltijas valstīs. Uzņēmums ar nosaukumu “Orkla Foods Latvija” strādā kopš 2015. gada decembra, kad tika pabeigta “Orkla” grupai piederošo kompāniju SIA “Spilva” un AS “Gutta” apvienošana vienā uzņēmumā. Jau vairāk nekā 25 gadus Latvijā un arī tās kaimiņvalstīs ir pazīstami un iecienīti uzņēmuma zīmoli un produkti, kas pieejami tādās kategorijās kā tomātu mērces un kečupi, majonēzes, dresingi, konservēti dārzeņi, ievārījumi un deserti, mārrutki un sinepes, zupas un otrie ēdieni, garšvielas, sulas un nektāri, dzeramais ūdens un kvasa dzēriens, smūtiji.

Pievienot komentāru