Šis ir visbriesmīgākais produkts, ko likt galdā – gaļa, kas kaitīgāka par kaitīgu

Ēst vai neēst gaļu – tas ir katra paša lēmums. Ir cilvēki, kas ietur striktu veģetāriešu diētu un pat prāta nevar iedomāties, ka ēstu, piemēram, svaigi pagatavotu steiku, bet citi atkal ar lielāko prieku katru dienu uzturā lieto jebkādus gaļas produktus.

Taču tiem, kas izvēlas gaļu, ieteicams izvēlēties tādu, kas nav pati kaitīgākā veselībai. Jūs apmēram varat iedomāties, kura tā ir?

Nav sliktāka gaļas produkta par cūkgaļu. Salīdzinājumā ar cūkgaļu, liellopgaļa, jēra gaļa, putnu gaļa, brieža gaļa, trušu gaļa – tās visas ir daudz ekoloģiskākas un veselīgākas.

Diemžēl sulīgā un šķietami gardā cūkgaļa ir visdažādāko slimību avots. Ja arī jūs vēlaties nodzīvot līdz sirmam vecumam un ar labu veselību, ieteicams cūkgaļu no sava uztura izslēgt pilnībā.

Cūkgaļas sastāvā ir toksiskas sastāvdaļas: tauki, gļotas, histamīns, bīstamie hormoni, kā arī vielas, kuras, nokļuvušas cilvēka zarnās, sāk pūt.

Cūkgaļa kļūst par visdažādāko infekciju avotu, ādas slimību avotu, rada artrītu, artrozi, kā arī pat izmaiņas cilvēka hormonālajā fonā. Zinātne spēj paskaidrot daudz ko.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">No Vegan Latvija</cite>

    No Vegan Latvija

  • <cite class="fn">Aleks</cite>

    Ļoti labi ka pietuvojamies sapratnei par to, cik kaitīga ir gaļa, tikai kad mēs runājam par to ka tā ir personīgā izvēle būt vai nebūt veģetārietis, mums noteikti ir jāsaprot to, ka drīzumā, lai nodrošinātu pasaules nākotni, mums būs jāaizliedz gaļa ar likumu: liellopu (un pārējo slaktejamo dzīvnieku) produkcija atstāj trīskāršu nospiedumu uz ekoloģiju salīdzinājumā ar naftas saistīto industriju.. Nākotne ir mūsu šķīvī!

  • <cite class="fn">aga</cite>

    Mēs, paldies dievam esam ļoti dažādi, tāpat mūsu organismi, ne visi panes kādus produktus, un katram ir vajadzīgas konkrētas vielas, lai vielmaiņa strādātu. Fiziska darba darītājs nevarēs pastrādāt, pārtiekot no smūtija un salātu bļodas, tāpat biroja darbiniekam ikdienā varbūt nav vajadzīgs ēst karbonādes gabalus ar ceptiem kartupeļiem. Tomēr pirms no kā atsakās ir jākonsultējas pie speciālista. Starp citu arī taukvielas ir nepieciešamas organismam, lai regulētu cukura līmeni asinīs, lai varētu uzņemt dažādus vitamīnus.
    Runājot par dārzeņiem, diez vai kāds vēl nezin, kādu kaitējumu nodara ekoloģijai to audzēšana un uzglabāšana. Un šķīvis ar nitrātu un ķimikāliju bagātiem dārzeņiem arī neizskatās pievilcīgs.
    Vairāk vajadzētu uztraukties par e-vielām pārbagāto produktu ražošanu un patēriņu, it sevišķi jauniešu vidū, drīzāk tos vajadzētu aizliegt ar likumu

  • <cite class="fn">aldis</cite>

    vegāna murgi

  • <cite class="fn">ome</cite>

    Kaut kads murgs.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vai šis raksts tapis pēc cūku pasūtījuma?Manuprāt nekādas reklāmas un antireklāmas nevar ietekmēt normāla cilvēka izvēli.Kas var būt gardāks par kraukšķīgu bekona šķēli!

Pievienot komentāru