Šie ir idejām visbagātākie cilvēki – no viņiem var smelties iedvesmu

Vērsis

Vērši ir luksus preču un augstas kvalitātes cienītāji, kuri ir spējīgi radīt lieliskus mākslas darbus, tās var būt gleznas vai arī izcili interjera dizaini. Vērsim piemīt ticība sev pašam un pacietība, tieši šī kombinācija ļauj panākt iecerēto un izpildīt to korekti. Daudzi slaveni romānu autori ir tieši Vērši, piemēram Šekspīrs, Šarlote Brontē un Henrijs Fīldings. Tas tādēļ, ka romāna sarakstīšanai jāvelta visai daudz laika un pūliņu un Vērsis būs tas, kurš cīnīsies līdz galam, kamēr darāmais tiks paveikts.

Zivis

Zivis lielāko daļu laika dzīvo sapņu pasaulē. Patiesībā, pat tad, kad viņi ir nolaidušies uz zemes, viņi dzīvo pēc sirds likumiem, jo viņu prāti domā par idealizēto pasaules versiju. Tas padara Zivis neticami vērīgas un saprotošas attiecībā pret citiem, tādēļ šajā zīmē dzimušie ir lieliski aktieri un rakstnieki. Zivis lieliski spēj iztēloties sevi citu cilvēku lomās. Daudzi Zivju zīmē dzimušie cilvēki nemaz neapzinās, kāds rakstnieka vai aktiera potenciāls patiesība viņos slēpjas.

Lauva

Lauvas ir ļoti radoši, viņiem lieliski padodas radīt dramatismu šī vārda labākajā nozīmē. Daļēji tas ir tādēļ, ka Lauvas ir neticami lieliski spēj uzmeistarot ko brīnišķīgu gandrīz no nekā, vienalga vai tā būtu grandioza ballīte, pasākums, glezna, vai grāmata. Lauva vienmēr visu papildina ar sev raksturīgu, personīgu pieskārienu.

 

Pievienot komentāru