Satiec “Supernova 2018” finālistus klātienē

Ceturtdien, 22.februārī, plkst. 19:00, t/p “Alfa” norisināsies ballīte “Meet&Greet”, kurā ikvienam interesentam būs iespēj aprunāties ar “Supernova 2018” finālistiem klātienē, uzdot sev interesējošus jautājumus, nofotografēties un saņemt bildi ar autogrāfu par piemiņu. Āķīgāko jautājumu autoriem pārsteigumu balvas no t/p “Alfa”.

“Ne katru dienu ir iespēja vienkopus satikt tik daudzus Latvijā jau pazīstamus un popularitāti ieguvušus mūziķus, kā arī māksliniekus, kas šobrīd tikai lauž savu ceļu uz atpazīstamības virsotnēm,” uzsver t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova. “Mēs saviem apmeklētājiem vienmēr vēlējāmies sniegt unikālu pieredzi, tāpēc šoreiz ikvienam t/p “Alfa” apmeklētājam būs iespēja aprunāties un uzdot atklātus jautājumus visiem astoņiem konkursa finālistiem klātienē.”

“Meet&Greet” ballītē finālisti pastāstīs par sevi, savu muzikālo karjeru, un konkursa dziesmām, kā arī padalīsies ar kurioziem atgadījumiem no savas pieredzes priekšnesumu laikā. Savukārt ballītes viesi varēs piedalīties konkursā par atjautīgāko jautājumu autora tituliem, jo katrs no astoņiem finālistiem pēcāk noteiks sev adresēto interesantāko un asprātīgāko jautājumu, kuru uzdevēji saņems t/p Alfas sarūpētās dāvanas.

Ar finālistiem varēs nofotografēties un saņemt bildes ar mūziķu autogrāfiem par piemiņu. Taču “Meet&Greet” ballītes namatēva lomā iejutīsies Justs Sirmais.

Pasākumā piedalīsies septiņi konkursā jau zināmie finālisti, kuri cīnīsies par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē: Liene Greifāne, Edgars Kreilis, Madara, Markus Riva, Ritvars, Laura Rizzotto un Lauris Valters. Kā arī astotais dalībnieks, kas iegūs tā saucamo “wild card” jeb otro iespēju, un kļūs zināms 20. februārī.

Personām, kam uz ballīti diemžēl šoreiz neizdosies ierasties klātienē, iespējams piedalīties konkursā, jautājumus iesūtot jau iepriekš t/p “Alfa” sociālo tīklu kontos. Arī labākā virtuālā jautājuma autori piedalīsies balvu izlozē.

T/p “Alfa” jau vairāk nekā 10 gadus iesaistās un atbalsta Latvijā nozīmīgus muzikālos notikumus.

Pievienot komentāru