Piens un medus. Ļoti garšīgas zāles pret kuņģa čūlu!


Izmantojot šo recepti, galvenais nosacījums ir pacietīgi lietot līdzekli visu noteikto laiku – 30 dienas, kā arī atturēties no asiem ēdieniem, kūpinājumiem, alkohola un iespēju robežās arī smēķēšanas. Rezultāts neizpaliks.

Līdzeklis ir ļoti vienkāršs un pat garšīgs!

Puslitru piena uzkarsē līdz viršanai. Kamēr tas dziest, tīrā puslitra burciņā iesit 2 jēlas olas, pieliek 2 ēdamkarotes šķidra medus un 2 ēdamkarotes (bez kaudzītes) mīksta sviesta. Visu sakuļ viendabīgā masā un, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā lēnām pielej jau nedaudz atdzisušo, bet vēl krietni silto pienu.

Pēc tam – pats galvenais. Nedrīkst šo dzērienu lietot steigā. Obligāti jāapsēžas, jāatslābinās, jāļauj nomierināties elpošanai. Un tikai tad lēnām, pa mazam malciņam, jāizdzer viss burciņas saturs. To dara no rīta tukšā dūšā brokastu vietā katru dienu vienā un tajā pašā laikā. Pēc tam 4 stundas neko nedrīkst ēst (un negribēsies arī, jo dzēriens ir sātīgs).

Rezultāts būs pamanāms jau visai drīz. Āda attīrīsies un kļūs gluda un sārta, bet, pats galvenais, pierims un pakāpeniski pazudīs sāpes, un čūla sadzīs. Taču, iestājoties uzlabojumam, nedrīkst iesākto atstāt pusratā.

Čūlai, kā mēdz teikt, patīk nervozi cilvēki, tāpēc pirmie panākumi var būt nenoturīgi. Toties piena uzlējums pie viena apārstēs arī nervus.

Pievienot komentāru