Patiešām unikāla diēta vēdera preses iegūšanai – tāda tiešām ir!

Kādi ir galvenie diētas noteikumi?

  • Ēst sešas reizes dienā, vienos un tajos pašos laikos, dienu no dienas.
  • Izslēgt no uztura cukuru, miltu produktus (tas attiecas uz visiem konditorejas izstrādājumiem, taču laiku pa laikam varat ēst pilngraudu produktus vai rupjmaizi), gāzētus un saldinātus dzērienus, protams alkoholu.
  • Pēc iespējas mazāk uzturā lietojiett sāli, tā vietā izmantojiet garšvielas un garšaugus bez sāls.
  • Neēst un nedzert trīs stundas pirms došanās gulēt.
  • Ieteicamā ēdienreižu uztura attiecība: olbaltumvielas – 30%, lēnie ogļhidrāti – 50%, polinepiesātinātās taukskābes – 20%.

Uzturā ir atļauts lietot šādus produktus: olas, riekstus, sēkliņas, pākšaugus, auzu pārslas, piena produktus (vēlams vājpiena produktus, vai arī tādus piena produktus, kuru tauku saturs nepārsniedz 2,5 %), ogas, augļus, olīveļļu, kokosriekstu eļļu, lineļļu, zivis, jebkādu gaļu, zaļumus, klijas, kā arī rupjmaizi.

Centieties no šiem ēdieniem veidot savu ēdienkarti, izvairoties no ātrās ēdināšanas iestādēm un ātrajiem ogļhidrātiem, kas arī ir pārsvarā iepriekš minētie konditorejas izstrādājumi.

GALVENĀ DOMA – dāmas un kungi, lūgums atcerēties, ka vēdera presi nevar iegūt, dienu no dienas to tikai trenējot. Lai iegūtu slaidu vidukli, viss sākas ar to, kas tiek likts mutē. Vienmēr to atcerieties!

Pievienot komentāru