Pašmāju dziedātāja Katy Tindenmark piedzīvo neticamus notikumus: iesaistīta policija un viltota nauda

Vijolniece, dziedātāja un fitnesa entuziaste Katy Tindemark jeb īstajā vārdā Jekaterina Elizabete Tindemarka sociālajā vietnē “Tik Tok” vairākos video materiālos pastāstījusi, ka dažu dienu laikā bijusi iesaistīta patiešām neticamu notikumu virpulī.

Foto: ekrānuzņēmums

No sākumā viņa gribējusi pārdot savu mobilo telefonu un ievietojusi sludinājumu ss.lv vietnē. Atsaucies kāds pircējs, kas bijis ar mieru iegādāties piedāvāto mobilo telefonu un viņi sarunājuši tikšanos Rīgas centrā.

Norēķinoties par telefonu, kura pārdošanas cena bija 580 eiro, jaunais puisis iedevis mūziķei neīstu naudu. Kā viņa pati atzīst, bijis samērā tumšs un viņa, protams, to nav uzreiz pamanījusi. Galu galā, izrādījies, ka uz viltotajām naudas zīmēm nav ne ūdenszīmes, ne hologrammas attēla.

Apkrāptā mūziķe devusies uz policijas iecirkni, lai uzrakstītu par krāpnieku iesniegumu. “Protams, es ziņoju policijai un iedevu IM numuru. Ceru, ka krāpnieks būs laimīgs, bet ne uz ilgu laiku,” – viņa stāstīja vietnē “TikTok”.

@katy_tindemark_officialInsta: @katytindemark♬ Epic – Instrumental – Quelly Music

Bet vēl lielāks pārsteigums viņu sagaidīja jau pavisam drīz. Izrādās, pēc tam, kad dziedātāja “TikTok” vietnē publicēja pirmo video, kurā pastāstīja par jauno vīrieti, kas viņu piekrāpis, viltoto naudu un iesniegumu policijā, viņš pats ar viņu sazinājies un telefonu atgriezis!

“Es bieži saku, ka esmu dzimusi laimes krekliņā,” – savā video saka dziedātāja, stāstot par neticamo notikumu gaitu.

Pēc tam dziedātāja esot arī devusies uz policiju, lai iesniegumu paņemtu, taču viņai sacīts, ka tas vairs nav iespējams, jo jau ir uzsākt kriminālprocess pret konkrētu personu, jo tā izmantojusi viltotu naudu. Tāpēc, savā video Katy saka: “Pirms dari kādam pāri, padomā par sekām!”.

@katy_tindemark_officialInsta: @katytindemark✌️♬ Oh No – Kreepa

Pievienot komentāru