Mēs tik daudz reižu esam skatījušies “Viens pats mājās”, bet nepamanījām iemeslu, kādēļ vecāki aizmirsa Kevinu mājās

1990. gadā uzņemtā komēdija “Viens pats mājās”, kuras režisors ir Kriss Kolambuss, līdz šai baltai dieniņai ir viena no vispopulārākajām Ziemassvētku filmām pasaulē. 

Tiem trim cilvēkiem, kas vēl nav redzējuši filmu “Viens pats mājās”, pastāstīsim īsumā par to, kas tajā atgadās. Mazais Kevins dzīvo daudzbērnu ģimenē, un ir visjaunākais no viņiem visiem. Uz Ziemassvētkiem viņa ģimene vienmēr brauc ceļojumos. Tieši vienu dienu pirms ceļojuma uz Parīzi, Kevins sastrīdas ar vecākiem un pārējiem ģimenes locekļiem, kas uzsūta viņu pārnakšņot mājas bēniņos. Ģimene aizguļas, un, kad viņi pamostas, jau vajadzēja braukt pa taisno uz lidostu. Viss notiek ļoti lielā steigā, turklāt Kevins pat nepamostas, jo saldi guļ mājas bēniņos un nedzird visu lejā notiekošo jezgu. Šajā visā jau nekā slikta nevarēja notikt, jo pats Kevins gribēja, lai viņš būtu viens pats, taču “Slapjie bandīti” cenšas apzagt Makkalisteru māju, tādēļ Kevins dodas cīņā, lai to aizsargātu.

Filmas notikumu gaita norisinās tik ātri, ka skatītāji pat nespēj izsekot līdzi visvienkāršākajam jautājuma: kā Kevina ģimene varēja aizmirst zēnu mājās vienu, nepamanot to, ka viņš nemaz nav iekāpis lidmašīnā?

Lai uzzinātu iemeslu, kādēļ tā noticis, šķiriet nākamo lapu! Izrādās, ka filmas gaitā tika parādīts, kādēļ ģimene pavisam aizmirsa par mazo Kevinu – arī mūsu redakcija agrāk šo niansi nebija pamanījusi!

Pievienot komentāru