Mākslīgā sāls alas – patvērums no saaukstēšanās un celulīta

Aukstajā sezonā saaukstēšanās slimības ieņem savas pozīcijas, daudziem sāk pilēt deguns vai atgriežas krekšķis. Bet tādu nepatīkamu lietu kā celulīts sievietes neaizmirst augu gadu. Līdzās geliem, anticelulīta krēmiem, masāžām sāls ala ir vēl viens problēmas risinājuma variants.

Mākslīgā sāls ala ir parasta telpa, kurā viss – sienas, grīda, griesti un pat durvis – pārklāts ar sniegbaltu, no Nāves jūras atvestu sāli. Arī šajā dabiskās sāls alas analogā tiek uzturēta nemainīga temperatūra un mitrums.

Pati aktīvākā loma ir speciālam jonizatoram, kas izsmidzina sāli. Kaut ko tamlīdzīgu, ja telpas atļauj, var iekārtot arī mājās, tikai jānodrošinās ar pareizo sāli nepieciešamā daudzumā un telpa jāaprīko ar jonizatoru.

Ir daudz iemeslu, kuru dēļ būtu ieteicams apmeklēt sāls kameru: biežas saaukstēšanās, bronhīti, dermatīti, turklāt ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Veseliem cilvēkiem sāls alas apmeklējuma seansi ieteicami imunitātes stiprināšanai un kā universāls antidepresants. Procedūras iekļauj arī kompleksas pretcelulīta programmas. Turklāt arī āda saņem nepieciešamos mikroelementus, kas veselīgi visiem, bet sevišķi smēķētājiem.

Lai lasītu rakstu tālāk, šķiriet nākamo lapu!

Pievienot komentāru