LTFA aicina pieteikties karsējmeiteņu komandu sacensībām

Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) aicina kolektīvus pieteikties karsējmeiteņu komandu sacensībām, kas risināsies 2018. gada 25. martā Latvijas telpu futbola svētku ietvaros, “Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā.

Sacensības sāksies plkst.19.00 ar garajām dejām pirms svētku dienas kulminācijas – Zvaigžņu spēles atklāšanas. Katra karsējmeiteņu komanda izlozes kārtībā priecēs klātesošos ar garo deju, bet pēcāk – jau spēles norises laikā – uzstāsies ar īsās dejas priekšnesumu mača pārtraukumos.

Komandu priekšnesumus uzraudzīs profesionāla žūrija piecu cilvēku sastāvā, vērtējot deju kolektīvu tehnisko un māksliniecisko izpildījumu. Uzreiz pēc Zvaigžņu spēles noslēguma tiks suminātas žūrijas vērtējumā trīs labākās komandas, kā arī skatītāju simpātiju balvu ieguvušais karsējmeiteņu kolektīvs.

Maksimālais dalībnieku skaits komandā ir desmit karsējmeitenes, tāpat visām dalībniecēm jābūt sasniegušām 16 gadu vecumu.

Informācija (tostarp nolikums, pieteikuma anketa un oficiāls ielūgums) par karsējmeiteņu sacensību norisi tiks izsūtīta Latvijas telpu futbola klubu karsējmeiteņu komandām uz studiju, grupu un treneru e-pastiem. Pieteikumi dalībai sacensībās jāiesūta līdz 11. martam, bet dalības apstiprināšana un starta kārtība visām komandām tiks paziņota ne vēlāk kā 15. martā.

Sacensību galvenais mērķis ir veicināt interesi par karsējmeiteņu kustību Latvijā un to iesaisti telpu futbolā, kā arī veicināt karsējmeiteņu profesionālo attīstību ar konkurences palīdzību.

Pievienot komentāru