Leģendārās supermodeles Sindijas Kraufordes kolekciju prezentē Rīgas Modes nedēļas ietvaros

Pasaulē iecienītais apģērbu zīmols RESERVED pārsteidzis savus cienītājus, Latvijā lielākā modes notikuma Rīgas Modes nedēļas ietvaros prezentējot jauno pavasara – vasaras kolekciju “I Love You Cindy”, kas tapusi sadarbībā ar leģendāro supermodeli Sindiju Kraufordi. Kolekcija tika demonstrēta uz podiuma Riga Fashion Week oficiālo ballīšu nakts klubā Coyote Fly.

Rīgas Modes nedēļas ballīti klubā apmeklēja simtiem viesu, kas vēroja zīmola RESERVED kolekcijas skati, fotografējās īpašā Riga Fashion Week simbolikas stendā, baudīja dzērienus un modīgu atmosfēru. Par vakara muzikālo noskaņu rūpējās divi kluba Coyote Fly dīdžeji Get Dizzy un Gustavito, kurš pārsteidza viesus ar negaidītu iznācienu šova laikā, demonstrējot RESERVED vīriešu apģērbus un aksesuārus.

Zīmola RESERVED īpašā kampaņa I Love You Cindy” ar Sindiju Kraufordi – Amerikas supermodeli un vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē – viennozīmīgi ir labākā, ko jebkad izveidojis šis poļu modes zīmols. Kolekcija ir veidota iedvesmojošajā atsoņdesmito gadu sportiskajā stilā, kas ir spēcīga šī pavasara modes aktualitāte. Sindijas izraudzīšanās par jauno zīmola seju nav tikai sagadīšanās. Kampaņas koncepts sakņojas 1980. gada estētikā – laikā, kad Krauforde guva karjeras panākumus un bija Amerikas modes ikona. Tādēļ 80. gadu sajūta dominē visos RESERVED tērpos šajā kolekcijā. Papildus tam visam, tiek arī izmantotas daudzas detaļas, kuras atspoguļo tā laika stilu un tendences. Sākot no ikdienišķā, simboliskā, baltās krāsas, koši ģērboņveida logo, T-krekli, džinsa jakas, kā arī bikses ar paaugstinātu jostas vietu un vēl daudzi eleganti stili, kas atgādina sieviešu lomas atveidotājas no seriāliem, kā “Dinastija” un “Hameleonu rotaļas”. Tādēļ tiek veidotas tādas kombinācijas kā pasteļkrāsas bikses ar žaketi, strīpains uzvalks ar platmali.

Sindija joprojām fascinē un iedvesmo. Patlaban tas notiek pat vairāk, kā viņas karjeras pašā sākumposmā, pievienojoties RESERVED zvaigžņu komandai, kuru līdz šim ir pārstāvējušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Keita Mosa (Kate Moss), Advoa Aboa (Adwoa Aboah), Džordans Duns (Journdan Dunn), Džons Kortajarens (Jon Kortajarena) un Irina Šeika (Irina Shayk). “Jaunākajā RESERVED kampaņā mēs nostalģiski atgriezīsimies varas pilnās sievietes laikos un 80. gados. Tālaika kvintesence modē neapšaubāmi ir Sindija Krauforde. Pavasara īpašās sadarbības zvaigzne atspoguļo jutekliskumu un sievišķību, tai pat laikā pārmērīgi akcentējot vajadzību ieturēt veselīgu attālumu viena pret otru.” kampaņas ideju atklāj Monika Kaplana, RESERVED mārketinga direktore. Sindijas Kraufordes kampaņā dalību ņēmis arī aktieris Dakrs Montgomeri, kuru mēs zinām no astoņdesmito gadu zinātniskās fantastikas seriāla “Stranger Things”. Lai īstenotu šo divu zvaigžņu apvienību, RESERVED pieaicināja Gordonu fon Steineru, vienu no zināmākajiem īsfilmu un video klipu ražotājiem pasaules zīmolu un modes namu industrijā.

Starptautisko panākumu sērija zīmolam RESERVED, šķiet, nemazinās. “Pēc pagājušā gada rudens kampaņas ar supermodeli Keitu Mosu un skaļās Londonas veikala atklāšanas mēs domājām, ka nu jau esam gana paveikuši. Taču pēc Ziemassvētku brīvdienām mēs izlēmām radīt kampaņu, kurā dalību atkal ņems vadošie pasaules klases modeļi, un pavasari pārstāvēs viens no tiem – Sindija Krauforde.” Piebilst Monika Kaplana.

Zīmolu RESERVED ar 8 veikaliem Latvijā pārstāv SIA LPP Retail Latvia, no kuriem lielākais veikals Baltijas valstīs tika atvērts 2014. gadā Vecrīgas sirdī Kaļķu ielā – divos stāvos vairāk kā 1700 kv.m lielu platībā pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm, vīriešiem un bērniem. Uzņēmuma LPP Retail Latvia, kas darbojas jau kopš 2002.gada, portfelī ir arī plaši atpazīstamie un Latvijā jau sen iecienītie apģērbu preču zīmes Mohito (5 veikali), CROPP (3 veikali), House (2 veikali) un Sinsay (1 veikals).

Pievienot komentāru