Ļauns joks vai likteņa izaicinājums? Mārtiņš Ķibilds neilgi pirms savas nāves gūlies baltā zārkā

Vienā no jaunākajām raidījuma «Adreses» epizodēm, kas LSM portālā tika publicēta šī gada 24. oktobrī, Mārtiņš Ķibilds iegūlās baltā zārkā.

Neilgi pēc šīs epizodes ekranizācijas televīzijas ekrānos, Latvijas plašsaziņas līdzekļus pāršalca ziņa par to, ka iemīļotais TV žurnālists ir devies mūžībā. Kā spriež daudzi sociālo tīklu lietotāji, šis kadrs liek drebuļiem pārskriet pār kauliem. TV ekrānā redzamais zārks ir viena no kino pilsētiņas «Cinevilla» dekorācijām. Raidījuma viesis bija aktieris Artūrs Skrastiņš, kurš izrādīja Mārtiņam šo kino pilsētiņu, kopā veidojot stāstu par viltus arhitektūru.

Raidījuma ekrānuzņēmumā Skrastiņš kopā ar Ķibildu atver balta zārka vāku. Artūrs aicina Mārtiņu tajā iegulties, stāstot, kā vienu savu dzimšanas dienu ir pavadījis zārkā. Abi, Ķibildam guļot zārkā, turpina diskutēt par aktiermeistarību, dekorācijām, viltus un īsto arhitektūru. TV skatītāji spriež, ka, iespējams, Mārtiņa iegulšanās zārkā bija kā izaicinājums liktenim, kas ļauni pajokoja.

Lai vai kā liktenis bija lēmis, bet Mārtiņš nav vairs starp mums. No aktiera atvadīties un piemiņas dievkalpojums notiks 8. novembrī plkst. 11.00 Torņakalna baznīcā Rīgā, vēsta Ķibilda piederīgie sociālajā platformā “Facebook”.

Līdzjūtību tuviniekiem!

Pievienot komentāru