Konditorejas fabrika “Pobeda” izstādē Riga Food 2019 prezentēs inovatīvus produktus

No 4. līdz 7.septembrim Ķīpsalā notiks Baltijā lielākā pārtikas ražotāju izstāde Riga Food 2019. Populārā Latvijas konditorejas fabrika Pobeda Confectionery pasākuma laikā prezentēs vairākus inovatīvus produktus.

Starptautiskā kompānija Pobeda Confectionery nemitīgi attīstās un veiksmīgi meklē inovatīvus risinājumus šokolādes ražošanas jomā. Izstādes stendā Pobeda klientiem un potenciālajiem partneriem prezentēs vairākus jaunumus, kuru pamatā ir ideja par garšīgiem un patiešām veselīgiem desertiem.

“Šodien konditorejas izstrādājumiem ir pilnībā jāatbilst augstākajiem ražošanas standartiem, kā arī jāveicina patērētāju dzīves kvalitātes uzlabošanās,” paskaidroja Pobeda Confectionery direktoru padomes loceklis Andrejs Muravjovs.

Pēc pētījuma GFK Consumer Life rezultātiem, mūsdienu cilvēku personisko vērtību hierarhijā veselība ir otrajā vietā pēc ģimenes drošības. Arī fabrikas Pobeda Confectionery produktu patērētāju vidū ir strauji pieaug izpratne par veselīgu dzīves veidu un pārtiku (2011.g. – 57%, 2018.g. – 64%).

“Tādēļ mēs uzskatām, ka ir nepieciešams ne tikai ražot ļoti kvalitatīvus produktus, bet arī piešķirt tiem papildu labumus. Šādu produktu vidū ir arī 2019.gada sezonas jaunumi, kas tiks prezentēti izstādē Riga Food: šokolādes trifeles bez cukura ar stēviju un inulīnu, konfekšu un šokolādes līnija Amare ar karsēta piena, vārīta kondensētā piena un karameļu drupatu pildījumu, unikālas šokolādes līnija Single Origin Chocolate no vienas izcelsmes kakao pupiņām, kā arī mūsu īpašais lepnums – inovatīvas šokolādes līnija Charged ar funkcionālām piedevām, vitamīnu un minerālu premiksiem, ko īpaši Pobeda Confectionery ir izstrādājušas labākās starptautiskās laboratorijas,” turpina Andrejs Muravjovs.

Šokolāde Charged Sport ir izstrādāta sportistiem un fiziski aktīviem cilvēkiem. Tai pievienotais premikss palielina izturību un samazina nogurumu pēc intensīviem treniņiem. Charged Slim & Fit – šokolāde bez cukura ar stēviju satur premiksu, kas radīts no brūno jūraszāļu ekstrakta. Tas paredzēts labas fiziskās formas uzturēšanai, palīdz samazināt svaru un iegūt slaidu figūru. Šokolāde Easy Steps satur barības vielas (Ā grupas vitamīnus, u.c.), kurām piemīt tonizējošs efekts, tās samazina kāju pietūkumu un nogurumu. Šokolāde Charged Energy satur enerģijas kompleksu ar L tauriņu, kas uzlabo vielmaiņu, to papildina eleiterokoka un zaļās tējas ekstrakti.

Ir pieejama visu iecienīto veidu šokolāde bez cukura: piena, tumšā un rūgtā – atbilstoši ikviena vēlmēm. Šīs šokolādes ražošanā izmanto dabisku cukura aizvietotāju – stēviju (medus zāli) – un dabisko prebiotiķi inulīnu – dabisku polisaharīdu, kas stimulē gremošanu, atjauno zarnu trakta mikrofloru, normalizē cukura līmeni asinīs.

Pateicoties unikālajam kolagēna peptīdam, Charged Lifting veicina ādas elastības un blīvuma paaugstināšanos, pastiprina dabiskā kolagēna izstrādāšanos. Šokolāde Charged Immunity ar vitamīniem un mikroelementiem imunitātes stiprināšanai neļaus slimot nevienā sezonā.

“Tādu šokolādi jūs Latvijas veikalu plauktos vēl nebūsiet redzējuši. Arī mīlestība pret šokolādi var būt veselīga,” secina Andrejs Muravjovs.

Visas trīs izstādes dienas Pobeda stendā būs iespējams iepazīties ar jaunumiem, kā arī uzzināt vairāk par šokolādi un tās ražošanas metodēm. Stenda apmeklētājus gaida degustācijas ar šokolādes meistara piedalīšanos. Ikviens interesents varēs piedalīties momentloterijā un laimēt konfektes un šokolādi.

***

Pobeda Confectionery ir 1999.gadā dibināta starptautiska kompānija, kas ir lielākākais šokolādes un konditorejas izstrādājumu ražotājs. Uzņēmuma produkti gūst pelnītu atzinību starptautiskos konkursos, to kvalitāte regulāri tiek novērtēta ar augstākās pakāpes diplomiem un apbalvojumiem.

Modernā Ventspils rūpnīca svinīgi tika atklāta 2016.gada 17.februārī. Projekta attīstībā tika investēti vairāk nekā desmit miljoni eiro. Fabrika ir aprīkota ar visjaunākajām iekārtām, kas ļauj automatizēt ražošanas procesu, garantē tā kvalitāti un drošību.

Pobeda fabrika Ventspilī ražo šokolādes tāfelītes, ieskaitot tādus populārus produktus kā Rūgtā šokolāde 72% kakao un šokolādes produktu līniju bez cukura ar dabisko cukura aizvietotāju – stēviju. 2018.gada maijā tika svinīgi atklātas jaunas ražošanas līnijas, kur top šokolādes konfektes Bear family, Axiome, u.c. No 2019.gada septembra sāksies aktīva unikālās šokolādes Single Origin ražošana.

Ar savām izstrādnēm šokolādes ražošanas jomā Pobeda Confectionery veicina efektīvu risinājumu meklēšanu, kas ļautu ilgstoši saglabāt veselību, darbaspējas, jaunību un cilvēku aktivitātes visā pasaulē.

Fabrikas lapa sociālajā tīklā Facebook: https://www.facebook.com/pobedasokolade/

Papildu informācija: Andris Freimanis, [email protected], +37125770166

Pievienot komentāru