Kokosriekstu eļļa + skaistumkopšana. Kur un kā to izmantot?

3. Ķermeņa krēms vai lielisks skrubis

Kokosriekstu eļļu var pievienot savam iecienītajam ķermeņa krēmam, lai pastirpinātu tā mitrinošo iedarbību. Tāpat varat pagatavot ķermeņa skrubjus uz kokosriekstu eļļas bāzes. Sajauciet kokosriekstu eļļu ar brūno cukuru (attiecība 1:1). Tāds dabīgais skrubis ne tikai atbrīvos no atmirušajām ādas šūnām, bet arī mitrinās ādu un padarīs to daudz skaistāku.

4. Lieliska matu maska

Tas ir vispazīstamākais un populārākais veids, kā kokosriekstu eļļu izmanto skaistumkopšanā. Matu augšanas stimulēšanai, sausuma novēršanai, mirdzuma un vieglas ķemmēšanas veicināšanai. Pirms matu mazgāšanas iesmērējiet kokosriekstu eļļu visā matu garumā un saknēs. Mazliet paturiet un pēcāk izmazgājiet sev ierastā veidā. Lai eļļa vieglāk izmazgātos, neizmantojiet pārāk karstu ūdeni. Mazgāšanas beigās noskalojiet matus ar vēsu ūdeni.

5. Krēms pret novecošanos 

Tā kā kokosriekstu eļļā ir liels daudzums E vitamīna un antioksidantu, šis līdzeklis var aizstāt pret novecošanās produkciju. Sievietēm ar taukainu un problemātisku ādu kokosriekstu eļļu kā krēmu izmantot nevajadzētu, bet tām, kam ir sausa āda, par sliktu nenāktu. Uzklājiet uz sejas pirms gulētiešanas, bet no rīta vienkārši noskalojiet.

Esiet skaistas!

Pievienot komentāru