Kādu ķermeņa kopšanas līdzekli izvēlēties

Ķermeņa higiēna un kopšana ir pašsaprotama ikdienas darbība, taču cik daudz laika esi veltījusi domājot, kādus ķermeņa kopšanas līdzekļus vislabāk izmantot? Nosakot savu ādas tipu un izvēloties produktus, pievērs pastiprinātu uzmanību kādam ādas tipam tie ir paredzēti. Būtisks jautājums ir, kuri produkti ir piemērotākie? Dove zīmola vadītāja Kertu-Kai Põldvere skaidro, kādas ir atšķirības starp dušas putām, želeju un ziepēm, lai palīdzētu atrast piemērotāko ķermeņa kopšanas produktu.

Putu dušas želeja

Kā jauna alternatīva parastiem ķermeņu kopšanas līdzekļiem ir putu dušas želeja, kas padara ādu mīkstu un zīdainu. Produktam tiek pievienotas klāt dabīgās eļļas, piemēram, argana, rožu un kokosriekstu eļļa, kas atjauno dabisko ādas mitruma līmeni un palīdz novērst sausas ādas pazīmes. Šim produktam ir vēl viena pielietošanas metode, to var izmantot kā skūšanās krēmu. Produkts ir izsmidzināms līdzīgi kā dezodoranta flakoniņš.

Dušas želeja un dušas gels

Gan dušas želeja, gan dušas gels ir veidoti uz šķidro ziepju bāzes. Dušas geliem ir tendence būt vieglākas konsistences, kas padara to piemērotāku siltākam klimatam. Dušas želejas toties bieži vien ir mitrinošākas un piemērotas vietām ar vēsāku klimatu. Izvēloties dušas želeju vai gelu, pievērs uzmanību glicerīna daudzumam sastāvā. Tas palīdz saglabāt ādu elastīgu un mīkstina to, kā arī neļauj tai izžūt.

Dušas putas

Šis ir jauns ķermeņa kopšanas līdzeklis, kas maigi attīra un baro ādu. Dušas putas ir ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas regulē dozēšanu un pārvērš šķidrumu mīkstās putās. Produkta sastāvā ir barojoša formula, kas stiprina ādu un atjauno barības vielas, uzturot ādas mitruma balansu. Putām ir ļoti mīksta tekstūra, kuru ērti uzklāt uz ķermeņa un ātri noskalot ar ūdeni.

Ziepes

Šis ir klasisks roku mazgāšanas līdzeklis, kuru katrs no mums ir izmantojis jau kopš bērnības. Ir vērts zināt to, ka ne visas ziepes tiek pagatavotas pēc viena principa. Ja vēlies, lai āda būtu pietiekami pabarota, izvēlēties ziepes, kuru sastāvā ir 1/4 mitrinoša krēma. Tādējādi āda tiks papildināta ar nepieciešamajām barības vielām, padarot to mīkstāku un gludāku.

Pievienot komentāru