Kā var iepriecināt katru zodiaka zīmes pārstāvi?

 

DVĪŅI

Dod Dvīnim telpu – laiku viņam pašam. Ja kāds Dvīni apber ar darbiem, piesakies palīdzēt vai paveic darbu viņa vietā. Sīkums, bet Dvīnim patīkami.

VĒZIS

Kaut Vēzis nav šķietami kārtīgākais, ārkārtīgi lielu prieku Vēzim var sagādāt kārtīgs grāmatu plaukts vai galds. Un viss.

LAUVA

Lauva ir enerģiska un azartiska, bet uzdāvini tai skaistu, košu dāvanu un tu redzēsi, cik maz vajag īstam priekam.

JAUNAVA

Jaunava ir praktisks un vienkāršs cilvēks. Tā rod prieku sīkumos. Piemēram, kad tējas maisiņš “nenoslīkst” tējas krūzītē vai tostermaize izcepas perfekti zeltaina – tad Jaunava ir priecīga.

SVARI

Svari, īpaši jau vīrieši, ikdienā nav pārāk emocionāli. Bet zini, tiem patīk saņemt sirsnīgus pārsteigumus, piemēram, jūsu kopīgās fotogrāfijas vai mīļākie saldumi būt tieši laikā.

SKORPIONS

Skorpions baudu gūst brīžos, kad izrādās gudrākais no visiem. Ja Skorpions saprot to, ko citi nesaprot, viņa prieks plūst pāri malām.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks prieku gūst niekos. Kad tas galvā izdomājis recepti un, nonākdams mājās, atrod visus produktus pieejamus, Strēlnieks izdzīvo mazos svētkus.

MEŽĀZIS

Mežāzis prieku gūst tad, kad uz sirds nekas nav. Kad viss paveikts un prāts mierīgs. Ar to arī pietiek.

ŪDENSVĪRS

Kaut Ūdensvīrs nav vientuļnieks, tas priecājas par vienatni. Kad māja ir tukša un Ūdensvīrs var dziedāt no sirds, tad laime ir pilnīga.

ZIVIS

Zivīm pietiek ar labu kompāniju un gardumiem. Nodrošini vienu vai otru, un Zivis būs laimīgas.

Zvaigžņu Tulks

Pievienot komentāru