Jaunieši, kas uzdrīkstas, sasniedz vairāk

7. jūnijā kafejnīcas “Spiikiizi” telpās (Krišjāņa Valdemāra ielā 17A) norisināsies iedvesmas pasākums, kurā izskanēs pieredzes stāsti par uzdrīkstēšanos un 3 Go Beyond programmas dalībnieki sacentīsies par 350 EUR finansējumu savam projektam no uzņēmuma “PwC Latvija”.

Mūsdienās jaunieši arvien vairāk izvēlas riskēt, izmantot iespējas, ķerties pie savu sapņu realizācijas, tāpēc Go Beyond programma sniedz motivējošu platformu, lai katrs tā dalībnieks varētu izmēģināt radīt kaut ko jaunu un paliekošu. “Tu nekad nejutīsies pietiekami zinošs vai gatavs uzsākt kaut ko jaunu, tāpēc galvenais ir saņemt drosmi, atrast pareizos cilvēkus/komandu, kas palīdzēs mērķu īstenošanai, un uz priekšu! ” saka Ieva Bogdāne (Siguldas āra treniņu programmas “Green Grass” izveidotāja un “Go Beyond” programmas absolvente), kas ar savu pieredzes stāstu dalīsies šajā pasākumā.

Pasākuma ievadā uzstāsies Artis Daugins, viens no iedvesmojošākajiem Latvijas jaunajiem uzņēmējiem, kurš dibinājis “Blue Shock Race” (elektrokartingu ražošana un trašu izveide). Artis stāstīs par ideju realizāciju, nenobīšanos no izaicinājumiem un mērķu sasniegšanu. Interviju ar Arti iespējams lasīt arī grāmatas “Kā gūt panākumus Latvijā” 2018. gada izdevumā.

Centrālais notikums būs attīstības programmas “Go Beyond” un “PwC Latvija” rīkotā stipendijas konkursa finālistu prezentācijas. 3 jaunieši sacentīsies par 350 EUR finansējumu savai idejai no uzņēmuma “PwC Latvija”, lai sekmīgāk realizētu savu individuālo projektu, ko veido programmas ietvaros. Projekti skar visdažādākās tēmas – gan prasmes, kas nepieciešamas nākotnes darba tirgū, gan iespēju bērnu nama bērniem pilnveidot savu radošo potenciālu, gan īpašu ceļošanas veidu, lai atklātu Latviju un tās cilvēkus ar jaunu garšu.

“Go Beyond” ir jauniešu attīstības programma, kas radīta, lai palīdzētu jauniešiem attīstīt līderības un sociālās prasmes. Programmas ietvaros tiek strādāts ar jauniešiem vecumā no 18 līdz 23 gadiem, kuriem ir vēlme veltīt laiku sevis attīstīšanai, kuri gatavi strādāt pie jaunu profesionālo iemaņu iegūšanas, kā arī ir pietiekami nobrieduši, lai runātu par savām vērtībām un uzskatiem, darba un personīgās dzīves līdzsvaru. Lai sekmīgi nodrošinātu programmas norisi, “Go Beyond” sadarbojas un rīko kopīgus pasākumus ar tādiem Latvijas uzņēmumiem, kā “PwC Latvija”, “Microsoft Latvia” un citiem.

Pievienot komentāru