Jau rīt un parīt Ķīpsalā izstāde “PetExpo 2018”

Attēlu rezultāti vaicājumam “petexpo 2018 rīgā”

Jau šajās brīvdienās, 17.-18. martā, Ķīpsalā notiks mājdzīvnieku izstāde “PetExpo 2018”, kurā varēs apskatīt dažādus lielus un mazus mājas mīluļus – sākot no pasaulē mazākās poniju šķirnes pārstāvjiem un tarantuliem līdz pat alpakām un rekordlielo ragu īpašniekam – āzim Jānim!

Pabaro pasaulē mazāko poniju!

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar ponijiem. Katrs pats varēs piedāvāt burkānu vai grauzdiņu pasaulē mazākās poniju sugas pārstāvim – Šetlandes mini ponijam. Turklāt bērniem, sākot no 1,5 gada vecuma, būs unikāla iespēja pavizināties kāda jātnieku kluba “Mežezeri” ponija mugurā! Turklāt jebkurš varēs saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem ne tikai par ponijiem, bet arī par zirgiem.

Satiec lauku sētas iemītniekus!

No “Trušu pilsētiņas” uz izstādi “PetExpo 2018” atbrauks ne tikai mīļie un pūkainie truši, bet arī citi lauku sētas iemītnieki – pīles, zosis un smukās vistiņas, kuras ir raibas kā Lieldienu oliņas. Apmeklētāju sajūsmas pilnus skatienus gaidīs arī gailis Zeltiņš ar savu pavadošo septiņu gaiļu kori un āzis Jānis, kurš dižosies ar saviem rekordlielajiem ragiem!

Uztaisi pašbildi ar alpaku!

Vai zināji, ka alpakas ir kamieļu dzimtas zālēdāji un ka no tām var iegūt ļoti maigu vilnu? Izstādē par šiem dzīvniekiem varēsi uzzināt vēl vairāk, turklāt tās varēs ne tikai apskatīt, bet arī pataustīt to kažoku, lai pārliecinātos, cik tas ir mīksts. Ļaujieties priekam, ko sniedz šo dzīvnieku klātbūtne, un varbūt jums sanāks kopīgs selfijs!

Lai lasītu rakstu tālāk, šķiriet nākamo lapu!

Pievienot komentāru