Ja sieviete tiešām sevi ciena, viņa nekad šīs lietas nedarīs vīrieša dēļ

Attēlu rezultāti vaicājumam “strong woman”

Nodarboties ar “sekstingu” 

Tev jārunā ar viņu par nopietnām tēmām. Tēmām, kuras sevī neietver apspriešanu par to, ko viņš grib ar tevi izdarīt. Viņām ir jāmīl tevi par tavām domām un viedokli, nevis par to, ko vari viņam piedāvāt gultā.

Lutināt viņu

Tev nevajag pirkt viņa mīlestību ar dārgām dāvanām vai pašas gatavotu ēdienu. Viņam ir jāmīl tevi pat tad, ja tu slikti gatavo un nevari viņam daudz iedot, izņemot savas jūtas.

“Spridzināt” viņa telefonu

Tev nav jāraksta viņam miljons īsziņas, vai jāsūta simtiem fotogrāfijas Instagramā, lai atgādinātu viņam par savu eksistenci. Ja viņš grib būt ar tevi kopā, viņš tevi neaizmirsīs. Pat ja ir pagājušas vairākas nedēļas kopš jūs tikāties.

Viņam ir jāmīl tevi tādu kāda esi – ar visiem taviem trūkumiem. Ja tev ir jāizliekas, ka tev patīk viņa iemīļotā grupa vai sporta veids, tad nav jēgas ar viņu tikties. Jo tad tu neesi īsta un patiesa.

Lielīties

Tev nevajag kritizēt citas meitenes, lai viņš ieraudzītu, cik labāka tu esi par viņām. Tev nevajag lielīties, cik daudz vīrieši ir centušies pievērst tavu uzmanību, lai viņš saprastu, cik vērta tu esi. Viņam ir jāmīl tevi bez iemesliem, kāpēc viņam tas būtu jādara.

Uzvesties neapdomīgi

Tev nevajag piedzerties un dejot uz galda. Vai rakstīt viņam mīlestības vēstules. Ja jūs deriet viens otram, viss, kas tev ir jāizdara – pieiet viņam klāt un pateikt “Sveiks.”

Mainīt sevī visu

Tev nevajag krāsot matus, taisīt pīrsingus vai mainīt savu attieksmi, lai viņš uzaicinātu tevi uz randiņu. Tu vari atrast kādu citu un būt tāda kāda tu esi, jo tu esi brīnišķīga!

Pievienot komentāru