Informēs žurnālistus par “Latvijas pasts” inovācijām un sasniegtajiem rezultātiem

Trešdien, 7.martā, satiksmes ministrs Uldis Augulis tiksies ar VAS “Latvijas pasta” (LP) valdes priekšsēdētāju Mārci Vilcānu un valdes locekļiem, lai pārrunātu uzņēmuma 2017.gadā noteiktos un sasniegtos rezultātus, kā arī 2018.gada izaicinājumus un galvenos uzdevumus.

Pēc tikšanās žurnālisti aicināti uz preses konferenci, kas notiks plkst.11.30, Satiksmes ministrijā, 313.telpā. Tajā piedalīsies satiksmes ministrs Augulis un LP valdes priekšsēdētājs Vilcāns. Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus pieteikt caurlaidi dalībai preses konferencē līdz 7.marta pulksten 10:00, rakstot “[email protected]” vai zvanot pa tālruni: 67028003.

Preses konferencē ministrs un Vilcāns informēs par 2017.gadā Latvijas pasta īstenotajiem modernizācijas projektiem un aktualitātēm pasta sūtījumu tranzīta jomā, kā arī pasta pakalpojumu funkciju nodrošināšanu e-vidē un Pasta norēķinu sistēmas uzlabojumiem. Ministrs un LP iepazīstinās ar uzņēmuma 2018.gada plāniem un būtiskākajiem izaicinājumiem, kas saistās ar tranzīta sūtījumu projekta attīstību, mobilo ierīču izmantošanu pastnieku un kurjeru darbā un LP konkurētspējas veicināšanu ilgtermiņā, sākot jaunu servisa virzienu attīstību.

Pievienot komentāru