Ielīgošana Maskačkā

Tuvāku un tālāku apkaimju rīdzinieki ir aicināti ielīgot svētkus netipiskā vietā – pašā Maskavas forštates viducī – Līksnas ielā 26, kur 20. jūnijā no plkst. 15.00 līdz 20.00 ar saviem labumiem tirgosies mājražotāji un amatnieki, rosīsies radošu darbnīcu vadītāji un svētku vainagu pinēji.

Līksnas ielas 26. nams, kas plašākai publikai pazīstams ar nosaukumu “Līksnas dārzs” turpina savu ceļu pretī izaugsmei un mērķim kļūt par starptautiski atpazīstamu mākslas centru, gan pakāpeniski atjaunojot trīs stāvu nama telpas, gan piedāvājot publikai plaša spektra kultūras un izklaides pasākumus.

20. jūnija pēcpusdienā apmeklētāji “Līksnas dārza” zaļajā pagalmā varēs baudīt kolorītu sajūtu kokteili – mazliet no autetiskās Maskačkas, mazliet no Latgales garšām, mazliet no “underground” kultūra noskaņām. Ikviens interesents varēs piedalīties akcijā “Atstāj nospiedumu” un līdzdarboties dārza labiekārtošanā, pret nelielu ziedojumu centra attīstībai izveidojot sava dizaina dēli, kas kļūs par dārza sētas sastāvdaļu un nodos autora vēstījumu dārza apmeklētājiem.

Pievienot komentāru