“Es tik daudzas reizes teicu, ka nomiršu.” Ir zināms Avicii patiesais nāves iemesls

“Pārtraucot savas koncertturnejas, Tims vēlējās iegūt mieru, harmoniju un laimi, kur nebija iespējams iegūt, neradot mūziku. Viņš cīnījās ar domā par dzīvi, laimi un tās jēgu.

Viņš vairs nespēja tā turpināt. Viņš vienkārši vēlējās mieru. Tims nebija radīts brutālajai biznesa videi, kurā viņš bija nokļuvis. Viņš mīlēja savus fanus, taču izvairījās liekas uzmanības.

Tim, mēs tevi mīlam un mīlēsim mūžam. Tu mums ļoti pietrūksi. Cilvēki mūžam atcerēsies to, kāda bija tava mūzika un kāds biji tu pats.”

Plašsaziņu līdzekļos tiek vēstīts, ka Tims esot atstājis arī pirmsnāves vēstuli savai ģimenei un tuvākajiem draugiem. Plašākai sabiedrības daļai pašlaik nav zināms, kas tajā bijis uzrakstīts.

Muzikanta fani ir ārkārtīgi dusmīgi, vainojot Tima producents un Avicii komandu. Izrādās, ka viņam tika uzspiestas koncertturnejas, kuras viņš tik ļoti negribēja. Viņš ne reizi vien bija teicis, ka vēls mieru no došanās tūrēs, jo tās viņam radīja nopietnas problēmas ar veselību, kas īpaši saistījās ar neapturamo alkoholismu.

“Es tik daudzas reizes viņiem teicu, ka nomiršu. Un es viņiem teicu, ka nevēlos dzirdēt to, ka es varētu saņemt pozitīvas emocijas no vēl viena koncerta,” tā stāstīja pats muzikants.

Viena no Avicii slavenākajām dziesmām:

Diemžēl pēdējā laika tendence pierāda to, ka jauni un talantīgi cilvēki paši nolemj pamest šo pasauli. Domājams, ka mēs nekad neiegūsim patiesos iemeslus, kādēļ cilvēki nespēj vairs palikt uz šīs pasaules.

Mums tu pietrūksi, Tim! Dusi saldi!

R.I.P.

Avots

Pievienot komentāru