Dzejniece Magone Šutoviene TV šovā izstāsta vīra nodarījumus – “močījis” arī suņus un gribējis aizvest uz mežu pie vilkiem

TV šovā “Slavenības. Bez filtra” dzejniece Magone Šutoviene, kura grasās šķirties no sava vīra un bērnu tēva, lietuvieša Žaņa Šutova, kādā no sērijām atklājusi šausmīgus faktus par to, kā dzīvesbiedrs viņu kopdzīves laikā izturējies ne tikai pret viņu pašu, bet arī pret ģimenes mīluļiem – divām haskiju šķirnes kucītēm.

Foto: ekrānuzņēmums

“Pa logu skatījos, kā viņš močī to suni… Reāli mīca to suni nost! Nezināju, ko darīt, lai novērstu to, ka viņš to suni nenosit…” – nepatīkamo gadījumu “Avotiņu” sētā atceras Magone un stāsta, ka, lai arī asinis vai kaulu lūzumi bijuši neesot, suns tomēr dabūjis trūkties un bijuši smagi sasitumi.

Tagad Magone domā, ka jau toreiz vajadzējis izsaukt veterinārārstu vai policiju, jo tā izturēties pret dzīvniekiem nedrīkst.

Kādu vakaru Žanis esot izdomājis, ka divas kuces mājās nevajag un vienu viņš aizvedīšot uz mežu un piesiešot pie koka – lai vilki apēdot… Paldies Dievam, plāns neesot realizējies, jo cilvēki no Rīgas atbraukuši un abas suņu meitenes paņēmuši.

Tagad Magone Šutoviene notikušo ļoti nožēlo un arī policijai nav liegusi šos faktus un cer, ka bijušais dzīvesbiedrs saņems pēc nopelniem par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Pievienot komentāru