Četri veidi, kā alvejas sulu lietot efektīvai notievēšanai

2. Alveja un ingvera tēju
Šī tēja ir labs dzēriens dienas vidū. Ingveram ir daudz labu īpašību, tostarp antibakteriālas, pretiekaisuma, gremošanu veicinošas, kā arī novērš šķidruma aizturēšanu. Šīs īpašības kopā ar alveju tāpat palīdz notievēšanai.

Kā pagatavot
Lai pagatavotu šo lielisko tēju, sarīvē vienu ēdamkaroti ingvera un pievieno vienu tējkaroti alvejas sulas. Pievieno šo maisījumu tasei ūdens un ļauj uzvārīties. Tiklīdz gēls labi sajaucies ar ūdeni, izslēdz gāzi. Ļauj atdzist 10 minūtes.

3. Ananass, gurķis un alvejas sula
Labākais laiks, lai lietotu šo sulu, ir pēc pusdienām. Ananass uzlabo gremošanu un attīra. Gurķi mitrina un satur šķiedrvielas, kas arī svarīgas gremošanas uzlabošanai.

Kā pagatavot
Lai pagatavotu šo dzērienu, vajadzīgs gabaliņš ananasa, ēdamkarote alvejas sulas, tase ūdens un puse gurķa. Visas sastāvdaļas liek blenderī un kārtīgi sajauc. Dzer, kad gribas kaut ko uzkost pēc pusdienām.

4. Apelsīns, zemenes un alveja
Zems kaloriju līmenis, var lietot arī diabētiķi, zemenes palīdz zaudēt svaru. Zemenēs tāpat ir daudz šķiedrvielu, un tā ir arī spēcīgs attīrošs līdzeklis. Apvienojot apelsīnu, alveju un zemenes, var pagatavot lielisku antioksidantu dzērienu veselīgai svara zaudēšanai.

Kā pagatavot
Lai pagatavotu šo kokteili, izspiež svaigu apelsīnu sulu. Pievieno dažus gabaliņus zemeņu un vienu ēdamkaroti svaigas alvejas sulas. Visu liek blenderī kopā ar pusglāzi ūdens. Sajauc viendabīgā masā, un gatavs!

Pievienot komentāru