Cepuru tirgus Kalnciema kvartāla 3. novembrī

Pirmajā novembra sestdienā gatavosimies ziemas sezonai, tāpēc 3. novembrī plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartāla tirgus būs veltīts siltumu sargājošiem aksesuāriem – cepurēm! Ja nepieciešams pieskaņot mētelim vai lietus jakai īsto galvassegu, tad tirgū atradīsiet daudzveidīgas ausaines, bīnijus, kapučcepures, platmales, lakatus un citas siltās galvassegas visiem vecumiem.

Elegantas galvassegas piedāvās Ieva Galeja, „Cepuru darbnīca”, „Mattilde”, „MOTH”, Liene Zeiliša, Ornare un Daina Brūdere weaving. Tirgū būs pat cepures burātājiem pie sociāla uzņēmuma „Pērle rada”, kuri ar savu uzņēmējdarbību atbalsta jaunos burātājus. Par drošību tumšajos vakaros parūpēsies „Spīgo” – zīmols darina cepures ar atstarotājiem. Ar košām ausainēm un piespraudēm bērnus priecēs „Misha Laboratory”, savukārt peļu cepures lieliem un maziem varēs pielaikot pie „Lokali”.

Plkst. 12.00-15.00 galerijā Daina Brūdere, māksliniece un veikala „Daina Brūdere weaving” vadītāja, mācīs bērniem, kā no dabīgas dzijas var izveidot savu cepures dekoru – bumbuli. To būs iespējams arī pārvērst par putniņu vai kādu citu dekoru. Dalība bez maksas.

Norises vieta – Kalnciema iela 35, Rīga.

Sekojiet aktuālajai informācijai:

www.facebook.com/kalnciemaiela

ww.instagram.com/kalnciemaiela

www.twitter.com/kalnciemaiela

Pievienot komentāru