Biedrības nams aicina uz Pavasara balli kopā ar grupu “Jūrkant”

10.martā no plkst. 20:00 Liepājas Latviešu biedrības namā viesosies grupa “JŪRKANT? ar koncertprogrammu “Lai dzirkstī pavasaris!”, kurā skanēs liegi ritmi raitam deju solim un pacilājošas melodijas patīkamai atpūtai pie galdiņiem. Vakara gaitā apmeklētājus priecēs atraktīvais Bārmeņu šovs no Rīgas, kuru skatītāji vienmēr sagaida ar sirsnīgām un skaļām ovācijām.

Ar straujiem soļiem tuvojas ilgi gaidītais pavasaris – aiz loga redzam jau pirmos pavasara vēstnešus, kas dabā modina jaunu rosību – daba ir gatava plaukt, ziedēt un priecēt ar savām bagātībām, tāpēc, lai izbaudītu šo skaisto pavasara dzirksti, Biedrības nams aicina liepājniekus un pilsētas viesus atzīmēt pavasara laika atnākšanu kopā ar iecienīto un katru gadu gaidīto muzikālo apvienību “Jūrkant”.

Mūziķu daudzpusīgajā repertuārā ir ietvertas gan romantiskas, gan jautras un iedvesmojošas dziesmas, kuru melodijas aizskar daudzu klausītāju sirdis. Grupā muzicē Māris Blāze (ģitāra, balss), Raivo Fridrihsons (bass), Andis Mincis (bungas, balss) un Jānis Valters (taustiņinstrumenti).

Par vakara īpašo pārsteigumu būs parūpējušies bārmeņu apvienība “FLYTIE” no Rīgas, kuri demonstrēs atraktīvus un virtuozus trikus ar pudelēm, kokteiļu šeikeriem un citiem bāra aksesuāriem, sniedzot iespēju arī apmeklētājiem pagatavot savu īpašo “Dzirkstošo pavasara” kokteili. Bārmeņi jau vairāku gadu garumā ir sevi pierādījuši gan vietējos, gan starptautiskos konkursos, 2017. gadā Latvijas bārmeņu čempionātā iegūstot 1. vietu un Pasaules kokteiļu čempionātā Taivānā – godalgoto 3. vietu.

Lai šis pasākums paliktu atmiņā, pavasarīgos mirkļus varēs iemūžināt īpaši izgatavotajā fotostūrītī.

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, t. 63423829.

Pievienot komentāru