Astrologi nosauc 5 zvaigžņu zīmes, kuras šogad pavisam noteikti iestūrēs laulības ostā

Pagājušais gads bijis izaicinājums daudziem, šis gads, cerams, izvērtīsies cerīgāks. Astrologi nākuši klajā ar paziņojumu, ka ir izskaitļojuši piecas zvaigžņu zīmes, kas pavisam noteikti šogad iestūrēs laulības ostā.

Vai tu būsi starp tiem laimīgajiem, ja tieši uz šādu pavērsienu ceri?

Foto – Freepik

Mežāzis

Lai arī brīvie Mežāži ļoti reti cenšas iestūrēt laulības ostā, astrologi ir vienisprātis, ka šogad tas tomēr notiks. Kāzu zvani skanēšot sākot no maija līdz pat oktobra mēnešiem.

Zivis

Astrologi ir pilnīgi pārliecināti – šīs zvaigžņu zīmes vēl pagaidām brīvie pārstāvji šogad kļūs par precētiem cilvēkiem. Visticamāk, tas notiks jau tuvāko trīs mēnešu laikā!

Dvīņi

Ar Dvīņiem kā vienmēr viss ir sarežģīti. Ir tikai divi iespējamie scenāriji – vai nu jūs beidzot iestūrēsiet laulības ostā, ja to jau kārojat vai arī… izšķirsieties. Astrologi teic, ka tas, visticamāk, notiks tuvāk vasaras mēnešiem.

Jaunava

Romantiskās Jaunavas beidzot varēs piepildīt savu kvēlāko sapni – kļūt par precētiem cilvēkiem. Tiek prognozēts, ka laulības ostā varētu iestūrēt sākot no augusta mēneša.

Skorpions

Ar Skorpioniem diemžēl līdzīgi kā ar Dvīņiem – vai nu visu vai neko. Iet uz pilnu banku. Astrologi lēš – vai nu šķiršanās vai ilgi kārotā savienība. Zvaigznes sola, ka tas varētu notikt sākot no maija.

Pievienot komentāru