Arī manikīrs var būt vulgārs. Kādas kļūdas nepieļaut?

Bārbijas nagi un neona krāsas

Nav nekā slikta maigi rozā tonī. Taču, kad sieviete ikdienā nēsā melnas drēbes, bet nagi viņai ir maigi rozā, tas izskatās nepievilcīgi. Tas pats attiecas pret košajiem neona dzeltenajiem, rozā, oranžajiem toņiem. Tādi nagi modē bija 2007. gadā, taču tagad ir laiks par tiem aizmirst.

тенденции в маникюре

Mēnestiņi

Mēness formas manikīrs bija aktuāls 2016. – 2017. gadā, taču tagad tas savu laiku jau ir nokalpojis. Modes pasaule pārāk ātri steidzas uz priekšu, lai apstātos pie kaut kā uz ilgu laiku.

тренды маникюра 2018

Pārmērīgs nagu dizains

Uz nagiem iespējams zīmēt ko vien sirds vēlas, taču, vai tas tiešām ir nepieciešams? Uz viena naga uzrakts, uz otra ziediņš, uz trešā dimantiņi utt… 2018. gadā modes tendences diktē, ka ir jāatsakās no šīm pārmērībām un jāpieturas pie minimālisma.

тренды маникюра 2018

Spīdumi, dimantiņi, kristāliņi

Pašlaik modē ir viss, kas ir spīdīgs, taču no dimantiņiem uz gariem nagiem gan vajadzētu izvairīties. Šāds manikīrs padara lētu un vulgāru jebkuras sievietes tēlu, turklāt pārsvarā izskatās ļoti nevīžīgi. Īpaši nepievilcīgi tas izskatās tad, ja šādu nagu īpašniece brauc trolejbusā vai pērk kartupeļus tirgū.

тренды маникюра 2018

Noteikti neaizmirstiet dalīties arī ar savām draudzenēm!

Avots: takprosto.cc

Pievienot komentāru