Aktīvās atpūtas iespējas Jūrmalā – daudz un dažādas! Ieskaties!

Slēpošana, slidošana, nūjošanas nodarbības vai kāda no dabas takām nesteidzīgai pastaigai – kamēr ziemai raksturīgie laika apstākļi to vēl ļauj, Jūrmala aicina izmantot piedāvājumus aktīvai atpūtai dabā. Aktivitātes veida un vietas izvēle katra paša ziņā.

Distanču slēpošanas trases

Slēpošanas cienītājiem Jūrmalas pilsētas pludmalē no Lielupes līdz Jaunķemeriem izveidota klasiskajai distanču slēpošanai paredzēta trase 22 kilometru garumā.

Īsāka trase slēpošanai slidsolī ved no Dzintaru koncertzāles Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai Majoros, kur izveidota kilometru gara, tumšajā diennakts laikā izgaismota pastaigu taka.

Savukārt Dzintaru mežaparkā pieejamā divus kilometrus garā distanču slēpošanas trase paredzēta slēpošanai gan klasiskajā, gan slidsolī. Dzintaru mežaparks apmeklētājiem atvērts katru dienu no plkst. 9.00 līdz 22.00. Vakaros parks ir izgaismots.

Slidotava Majoros

Slidošanas priekus iespējams izbaudīt publiskajā slidotavā – daļēji atklātā sporta hallē Majoru sporta laukumā Rīgas ielā 1. Ledus hallē noteiktos laikos darba dienās un brīvdienās var slidot mūzikas pavadījumā, kā arī slidot ar hokeja nūjām. Var ņemt līdzi savas slidas vai nomāt slidas hallē.

Maksa par slidošanu – 3 EUR/h, skolēniem un pensionāriem – 1,50 EUR/h, bērniem līdz 7 gadu vecumam slidošana ir bez maksas. Slidošana ar nūjām – 4,50 EUR/h, skolēniem un pensionāriem – 2,50 EUR/h; slidu noma – 1,50 EUR/h.

Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laiku un ledus noslodzes grafiku var apskatīt mājaslapā www.jssc.jurmala.lv sadaļā Majoru sporta laukums.

Ko vēl iespējams darīt Jūrmalā? Lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru