Aicina jaunās ģimenes pieteikties atbalsta saņemšanai

Biedrība “Tu esi gaidīts” aicina vientuļās, trūcīgās, maznodrošinātās grūtnieces, māmiņas vai ģimenes, kurās aug vismaz viens bērns līdz 1 gada vecumam pieteikties atbalsta saņemšanai.

Māmiņu vai ģimeni atbalsta saņemšanai var pieteikt arī ginekologs, ārstējošais ārsts, vecmāte, dūla, sociālais dienests, ģimenes locekļi, radi, tuvi draugi vai cita atbalsta persona, iepriekš saņemot ģimenes vai personas piekrišanu.

Pieteikt vai pieteikties atbalsta saņemšanai var sūtot pieteikuma anketu uz epastu: [email protected] (pieteikuma anketa pieejama: http://tuesigaidits.mozello.lv/par-projektu/pieteikuma-anketa-atbalsta-sanemsanai/)vai sazinoties pa tālruni: 26077525.

Biedrība ” Tu esi gaidīts” pērnā gada novembrī uzsāka labdarības projektu ar mērķi palīdzēt ģimenēm, kuras nonākušas finansiālās grūtībās, bērniņa pirmajā dzīves gadā un gaidīšanas laikā. Projekts saņēma negaidīti lielu līdzcilvēku atbalstu, un biedrības dibinātāja Laine Laugale – Veilande pateicas visiem ziedotājiem: “Mēs brīnumam noticējām un tas piepildījās! Ziniet, nav pat pasaulē tik daudz vārdu ar kuriem jums visiem pateikties. Par to, ka jūs mums palīdzējāt īstenot sapni – palīdzēt pašiem mazākajiem un viņu ģimenēm.”

Biedrības “Tu esi gaidīts” projektu atbalsta – Wooly Organic, iCotton, Happy Latvia, Palmers Latvia, TN Kurzeme un fotogrāfe Kristīne Kiselova.

Pievienot komentāru