5 zvaigžņu zīmju sievietes, kas ir perfektas autobraucējas

“Sieviete pie stūres”, “blondīne pie stūres” – šādi apzīmējumi dzirdēti ne reizi vien un, jāteic, bieži vien patiešām pamatoti. Daiļais dzimums, braucot pie automašīnas stūres, dažkārt mēdz rīkoties pagalam muļķīgi un iekulties gana lielās nepatikšanās. Bet tikai ne viņas! Astrologi uzskata, ka šo 5 zodiaka zīmju pārstāves ir teju vai dzimušas tam, lai brauktu ar automašīnu.

Foto: – Pexels

Mežāzis

Šīs pragmatiskās un mērķtiecīgās lēdijas vienmēr zina dzīvē, ko grib. Varētu teikt, ka visa viņu dzīve ir saplānota līdz pēdējam sīkumam un tāpat arī – ceļš līdz mērķim. Pret pārvietošanos ar auto viņas izturas tikpat atbildīgi kā pret jebkuru citu dzīves jomu. Vienkāršiem vārdiem runājot – braukt viņas vienkārši iemācās, ja pat nav bijis “dabas dots talants”.

Ūdensvīrs

Šīs sievietes no vienas puses ir emocionālas, tomēr vajadzīgajos brīžos viņas spēj būt ļoti vēsi un saprātīgi domājošas. Braucot pie automašīnas stūres drīzāk ir saprātīgas, nekā pārgalvīgas, tomēr viņu prasme vadīt auto lielākoties ir lieliska. Un ar gadiem tā tikai uzlabojas.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāves šajā sarakstā nav nekāds pārsteigums – praktiskas, tālredzīgas, mērķtiecīgas un azartiskas. Viss kopā veido tādu “savienojumu”, ka braukšana pie stūres sagādā baudu viņām pašām. Starp citu, tāpat kā citās dzīves sfērās apveltītas ar izcilu gaumi, arī šī nav izņēmums – mīl un ciena skaistas un ekskluzīvas automašīnas.

Vēzis

Pārsteigums? Iespējams! Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē ir emocionālas, sapņainas, šķietami viegli ievainojamas. Bet! Tajā pašā laikā viņas ir ļoti azartiskas un mērķtiecīgas. Braukšana pie automašīnas stūres ir viņu saprātīgās daļas apliecinājums – uz ceļa viņas uzvedas pārliecināti, droši un ļoti reti iekuļas situācijās, no kurām neprot rast izeju. Tiesa, azarts reizēm viņu braukšanas stilu padara pārlieku emocionālu, tamdēļ, ja šī sieviete brauc pie jaudīga auto stūres, nevajag viņu kaitināt.

Lauva

Braukšanu pie auto stūres viņas uztver kā ikdienas sastāvdaļu. Braukt viņām patiešām patīk. Tas ir brīdis, kad viņas var pabūt divatā ar sevi, padomāt, sakārtot savas domas. Braucot pie auto stūres, viņas ir pārliecinātas par sevi, drosmīgas, ļoti nosvērtas. Patīk liela izmēra auto.

Pievienot komentāru